Kas Te Pekingi olümpiamänge jälgisite?

Kätlin Kuslap: Üldiselt vaatasin ülekandeid väga harva. Ainult siis vaatasin, kui eestlased võistlesid. Omadele hoidsin ikka pöialt ka, et võimalikult hästi läheks. Nii suur spordifänn ma ei ole, et iga päev mänge jälgiks, ja enne olümpiat medalite arvu ka ei ennustanud.

Virge Kord: Olümpiamänge vaatasin suhteliselt põgusalt, päris igat võistlust ei vaadanud, rohkem ikka neid ülekandeid, kus eestlased võistlustules olid. Tegelikult ei ole ma eriline spordifänn, aga kettaheite finaali sattusin juhuslikult vaatama ning juba võistluse alguses arvasin, et tuleb kuldmedal ära.

Astrid Allev: Olümpiamänge olen alati vaadanud ja vaatasin ka seekord. Muidu ma väga suur spordiarmastaja ei ole, kuid kergejõustikuvõistlusi üldiselt ikka vaatan. Pallimänge jälgin vähem. Kanteri medalisse ma uskusin küll, Jaansoni hõbemedal oli võib olla natuke üllatuslik. Kümnevõistlejad vist siiski medalile ei tule ning Kikkase võistlust ma kahjuks ei näinud.

Epp Teder: Jälgisin peamiselt neid võistlusi, kus eestlased osalesid. Medalite koha pealt lootsin ikka Jaansoni ja Kanteri peale. Kaia Kanepilt ma medalit ei lootnud, ausalt öeldes ei lootnud, et ta niigi kaugele jõuab. Rannavõrkpalluritelt väga head tulemust ei lootnud ja võistlus näitaski, et nad väga kaugele ei jõudnudki. Kergejõustikualasid jälgisin ehk kõige rohkem. Usain Bolti maailmarekordi-jooksu vaatasin ja mõningaid ujumisi ka.

Oleg Lisitsõn: Eriti ei vaadanud neid võistlusi, sest olümpiamängud mulle väga ei meeldi. Ma olen parema meelega õues. Tegelikult mingi päev sattusin telekast olümpiat vaatama, kuid suurt tähelepanu sellele ei pööranud. Ma vaatan rohkem korvpalli ja jalgpalli. Vaatasin suve alguses jalgpalli EMi.

Küsitles Eili Koitla

blog comments powered by Disqus