Kas lähete täna Põltsamaa lossipäevale?


Gea, üliõpilane
Olen vist kunagi lossipäeval käinud. Kui ma nüüd teada sain, et selline päev toimub, siis võib-olla lähen ka ise sinna. Mind käsitöö huvitab ja võib-olla isegi ostaksin sealt midagi. Tantsule võiks ka jääda. Võimalik, et isegi Pilistverest, kus
mina elan, tuleb keegi siia oma käsitööd müüma.

Sirli, kodune ema
Kindlasti läheme me lossipäevale. Olen ka varem neil käinud ja mulle on meeldinud. Võtame lapsed kaasa ja vaatame, mida huvitavat seal toimub. Elame seal lähedal ja nii võib vahepeal kodus käia ja  uuesti tagasi minna. Käsitöö meeldib mulle samuti, ehkki ma ise eriline käsitöötegija ei ole. Lossipäeva traditsiooni tuleb Põltsamaal kindlasti jätkata.

Heino, autoõpetaja
Ei oska hetkel veel öelda, kas ma lossipäevale lähen. Pean selles osas perega nõu pidama. Olen seal ka varem käinud ja selline üritus on hea aja veetmise võimalus. Käsitöö vastu ma suuremat huvi ei tunne, sest olen ise tehnikainimene. Pigem huvitaksid mind käsitöö poole pealt sepised. Meil tuleb noorem rahvas nädalavahetusel
koju ja siis langetame üheskoos lossipäeva suhtes otsuse.

Eveli, klienditeenindaja
Mina kahjuks lossipäevale minna ei saa, sest olen sellel päeval tööl. Aga kui mul oleks võimalik, siis läheksin kindlasti. Tegelikult käisin ma seal viimati üsna ammu ja ega sellest enam kuigi palju meeles pole.
Taavi, abilinnapea
Mina arvan, et küllap me ikka lossipäevalt läbi astume. Minu arvates on praegune lossipäev võrreldes varasemate aegadega isegi mõnusam ja et käsitööpäevana sobib see ettevõtmine niisugusesse miljöösse paremini. Ilmselt käime me seal alguses käsitöölaata vaatamas ja hiljem läheme tagasi õhtusele osale. Päris igal aastal ma siiski
lossipäeval käinud ei ole, sest meie pere traditsiooniks on rohkem lossikontsert.

Küsis: TOOMAS REINPÕLD

blog comments powered by Disqus