«Korgil seisev pudel on eelkõige tarbijasõbralik ? senistel, traditsioonilistel pudelitel jääb mingi osa tootest pudelist kätte saamata,» ütles Tarplani Kaubanduse OÜ juhatuse esimees Tarmo Plank. «Korgil seisvas pudelis püsib toode ka kauem kvaliteetne, kui poolik pudel pikemaks ajaks seisma jääb. Allesjäänud majonees vajub vastu korki ? ei teki õhuruumi, toode ei hakka kuivama jne.»
Koostöös majoneesitootjaga pakkus Greiner Packaging välja ka teise uuenduse: pudeli korgil on dispanser ehk tilgalõikur. See võimaldab valada majoneesi pudelist välja täpselt nii palju kui vaja. Ülejäänud toode jääb tilgalõikuri taha järgmist kasutamist ootama. Lisaks muutub majoneesipudeli kasutamine ka esteetiliselt nauditavamaks ? pudeli välisküljel pole enam välja valgunud tilku.
Nii korgil seista võimaldav pudel kui tilgalõikur/dispanser on Eestis toodetuna kasutusele võetud esmakordselt.
Tarplani Kaubanduse OÜ on majoneesi tootnud juba 10 aastat. Nii “Provansaal« kui ka ?Lahe laua« majonees on nüüdsest saadaval korgil seisvates pudelites ning ka tavalistes pudelites.
VOOREMAA