Torma laseaias kestab leivanädal

Leivanädala päevadel on Torma lasteaia lapsed valmistanud küüslauguleibu, röstinud leiba ja saia ning küpsetanud pont?ikuid.  Ühtlasi on iga päev menüüs Eesti leivatööstustes valmistatud erinevad leivad.

Reedel lähevad Torma lapsed ekskursioonile Jõgeva Sordiaretuse Instituuti, kus teadur Reine Koppel räägib neile rukkist ja viib vaatama, kuidas veskis teradest jahu saab. Tutvumiskäik korraldatakse ka Jõgeva Majandusühistu ettevõttesse Pae Pagar.

?Leivanädala korraldamine on vajalik seetõttu, et lapsed oskaksid leivast lugu pidada ning hindaksid leiba kui eestimaist tervislikku toitu,? ütles Torma lasteaia Linnutaja juhataja Kaja Ivask.

JAAN LUKAS

blog comments powered by Disqus