Põltsamaa Felix toob müügile kodumaisest toormest valmistatud õunasiidri ja mustikaveini

Põltsamaa Lossivein 85 on esimene Eestis valmistatud kuiv lauavein, mille toormeks on mustikad. 11-protsendilise alkoholisisaldusega punane Põltsamaa Lossivein 85 sobib suurepäraselt praetud kala ning keedetud või grillitud looma- ja lambalihaga, samuti harmoneerub mustikavein hästi erinevate juustudega.

Põltsamaa teine sellesuvine uudisjook on ehtsast õunamahlast kääritatud kuiv õunasiider, mis villitud 750 ml klaaspudelisse.

Madala alkoholisisaldusega (4,5 protsenti) siidrit on soovitav serveerida jahutatult temperatuuril 6-8ºC. Jook on pakendatud unikaalse keermega korgiga klaaspudelisse, mis võimaldab seda lihtsalt avada ja ka uuesti sulgeda.

Siider sobib nii iseseisvaks joogiks, kergeteks kokteilideks kui kasutamiseks toidus. Eriti hästi sobib naturaalsest mahlast kääritatud siider salatitega ning kanalihaga, millele on lisatud siidrikastet või valget koorekastet.

Nii õunasiider kui mustikavein jõuavad poodidesse mai lõpuks, siider hakkab maksma orienteeruvalt 40 ning vein 70 krooni pudel.
VOOREMAA

blog comments powered by Disqus