Peipsiäärsetes külades avanevad Sibulatee puhvetid

Juba neljandat korda võtavad sel laupäeval Sibulatee piirkonna elanikud südame rindu ning võõrustavad tuhandeid külalisi. „Terve suvi kestnud ettevalmistused tipnevad sel laupäeval – on ehitatud terrasse, otsitud juurde nõusid, katsetatud uute retseptidega. Kõik puhvetid on valmis hommikul kella kümnest, et kaheksa tunni vältel anda endast parim,” teatas MTÜ Sibulatee eestvedaja Liis Lainemäe.


Menüüdes on nii Peipsi kala kui ka kohalikku sibulat, nii jõhvikajooke kui kukeseenesuppe, nii plaadikooke kui peeneid pavlovaid.

Esimest korda puhvetitepäeva ajaloos toimub sibulapirukakonkurss, kus saavad osaleda Sibulatee piirkonna elanikud. Tuleb küpsetada võimalikult hea pirukas ning žürii valib välja parimatest parima. Terve järgmise aasta kannab üks Sibulatee piirkonna maja uhket silti „Sibulatee parim sibulapirukameister 2019“.

VOOREMAA

blog comments powered by Disqus