Mustvee uus restoran kostitab eesti toiduga

Mustvee uues toitlustusettevõttes Peipsi Järve Restoran on menüüs ennekõike kohalikust toorainest valmistatud toidud.


Seni Narvas majandusvaldkonnas tegutsenud Deniss Kondraškin avas restorani Mustvee Konsumi lähedal asuvas punastest telliskividest hoones, kus kunagi asus Mustvee raamatukauplus, lähiminevikus aga baar Piraat. „Mulle meeldib Mustvee kauni Peipsi järvega. Nii otsustasin tulla siia ettevõtlust arendama. Rentisin hoone, kus tehti põhjalik remont.“
Deniss Kondraškini sõnul valmistakse Peipsi Järve Restoranis toite eestimaisest ja suuresti Peipsimaalt pärit toorainest. „Paikkonnast saab aedvilju, sealhulgas kartulit, Peipsi järvest kala jne.“
„Seni pole külastajaid väga palju käinud. Eks põhjus oli koroonaajas ja teatud eriolukorra reegleid tuleb täita praegugi. Aga küll külastajad tulevad ja tulevikus ka välismaalt.
Peipsist kala püüdmine on populaarne näiteks Läti harrastuskalurite hulgas. Loodetavasti tulevad nad meile ka keha kinnitama,“ ütles Kondraškin. „Plaanime avada restoranis lastele mängutoa,“ lisas ta. 
Peipsi Järve Restoran sobib hästi koosviibimiste ja kokkusaamiste korraldamiseks.  
Deniss Kondraškin on restorani omanik, ainsa töötajana on praegu ametis ka kokk. Tema sõnul on tulevikus plaanis palgata lisatööjõudu.

JAAN LUKAS

blog comments powered by Disqus