2004. aasta tuleb keerulisem ja raskem kui 2003

Lõvi. Paistab, et Lõvidel tuleb lausa suurepärane aasta, vähemalt läbi rahaprillide vaadatuna. Palgakõrgenduse, loteriivõitude või ükskõik mis kujulise rahalise kindlustatuse kasvu võimalused on tohutult suuremad eelmiste aastate omadest. Septembri lõpus läheb Jupiteril küll niisugune Lõvidele raha puistamine igavaks ning ta hakkab tasapisi kraane kinni keerama. Kuid see ei tohiks eriti tuska tekitada, vähemalt neil Lõvidel, kes märkavad kolme esimese kvartali kestel kõigist ennast lahkelt pakkuvatest võimalustest kahe käega kinni asida.

Alates oktoobrist võib Lõvisid tabada suur soov aktiivselt suhelda, ringi sõita, sukelduda kaubandustegevusse, asuda oma teadmisi täiendama. või siduda ennast mingi loomingulise tegevusega.

Aprilli esimesel ja mai teisel poolel ning juuni esimesel nädalal on Lõvid tööl väga ettevõtlikud ja edukad. Neil tärkab hulgaliselt väärt ideesid ning nad on agarad tegema mitmesuguseid muudatusi. Suhtlemine on aktiivne, elutempo kiire. Nad võivad saada uusi tööpakkumisi, kuid nende vastuvõtmisega ei tohiks mõtlematult kiirustada.

23. juuni ja 10. augusti vahelised planeediseisud kallutavad Lõvisid egotsentrilisusele ja püüavad neile pähe istutada mõtet, et iga nende tahtmine tuleb otsekohe vastuvaidlematult täita.

Veenuse ja Marsi koosmõju paneb suuremat huvi tundma vastassoo vastu. Mõni vastassoo esindaja võib isegi väga meeldima hakata. Lõvist naised peaksid sellisel juhul aga silmas pidama, et vaoshoitus ja tagasihoidlik käitumine annab tunduvalt paremaid tulemusi kui tormakad lähenemiskatsed.

Selle perioodi seisud annavad ka soovi ja vajalikku energiat spordiga tegelemiseks ja füüsiliseks tööks. Ei tohiks ennast ainult liiga ära väsitada. Ei tohiks ka midagi riskantset ette võtta, sest sel ajal on vigastuste saamise oht üsna suur. Kui kellegagi riiuks kipub kiskuma, siis oleks mõistlik heita terasem pilk iseenda käitumisele ja alles siis otsustada, kas kukkuda kähmlema või sirutada lepituseks käsi välja.

7. septembri ja 3. oktoobri vaheline aeg võib osutuda intensiivse flirtimise perioodiks. Lõvid on sel ajal väga sarmikad ja meeldivad vastassoole. Välistatud ei ole tõsise armumise juhud. Võib tekkida tahtmine tegelda lastega või soov saada endale last.

See on hea aeg seltskondlikuks suhtlemiseks, lõbutsemiseks ja kõige ilusaga tegelemiseks.

Juulis sündinud Lõvide tööalased ja isiklikud partnerlussuhted kipuvad sel aastal olema natuke segased. Neis tuleb ette möödarääkimisi, teineteisest valesti arusaamisi, petlikke olukordi ja mõnikord isegi ükskõik kumma partneri poolse tahtliku petmise katseid.

Juuli Lõvid võivad ootamatult kokku puutuda mõne suurema kinnisvaratehingu, maksu- või pärandusasjadega. Missuguse iseloomu need võtavad ja kuidas lõpevad, oleneb suurel määral Lõvi enda käitumisest, oma emotsioonide vajaliku kontrolli all hoidmise võimest ja sõprade nõuannete õigsusest.

Augustis sündinud Lõvide elu võivad sel aastal tugevasti mõjutada ja muuta isikliku lapse elukäigus toimuvad muudatused ? abiellumine, kodust kaugemale õppima või tööle asumine vms.

Kokkuvõtlikult võiks Lõvidele prognoosida igas mõttes soodsat ja edukat aastat. Muidugi sõltub väga palju Lõvi enda käitumisest. Lõvi on ju loomult mugav ning talle ei pruugi olla vastuvõetav selline kiire sebimine, mille keskmesse ta nüüd paisatakse. See aasta on talle tõeliseks proovikiviks, mis näitab, milleks ta on tegelikult võimeline ja milleks mitte.

Neitsi. Neitsid on kuni septembri lõpuni õnnetoova ja kõike küllaga andva planeedi Jupiteri erilise tähelepanu all. Ta annab neile oskust igasuguste olukordade ja võimaluste ärakasutamiseks ning toob kõikvõimalikest pahandustest valutumalt välja. Pealekauba juhatab ta neid peaaegu alati õigel ajal õigesse kohta. Neitsid on sel aastal üllatavalt enesekindlad, tunnevad ennast vabana ja sõidavad arvatavasti kaunis palju ringi. Nad hakkavad senisest rohkem hindama vaimseid väärtusi.

Ja veel: see Jupiteri seis vabastab neid suurel määral konservatiivsest ellusuhtumisest. Üsna tõepärase umbkaudse üldpildi eelseisvast aastast saavad Neitsid, kui suudavad meelde tuletada, mismoodi kulges nende elu 12 aastat tagasi, mil Jupiter paiknes samuti Neitsi märgis nagu nüüdki.

Jupiteri üleminek 25. septembril Kaalude märki ei too Neitsitele mingeid olulisi muudatusi. Ehk ainult niipalju, et neil võib aasta lõpukuudel tulla arvukamalt äri- ja rahatehinguid, rohkem tasuvat tööd, kasulikke pakkumisi ja mitmesuguseid soodsaid võimalusi.

Aktiivne ja õige tegutsemine parandab märgatavalt Neitsite rahalist seisu ning annab neile südamerahu, sest neil pole enam erilist põhjust harjumuspäraseks muretsemiseks tuleviku pärast. Tegelikult võiksid nad muretsemise täiesti nurka heita, kuna nende rahaolude paranemine jätkub ka 2005. aastal.

Kõige edukamad on arvatavasti Neitsid, kes töötavad mingil kunsti ja iluga seotud alal (juuksurid, kosmeetikud, näitlejad). Neitsist lastele võib selline Jupiteri seis mõjuda sootuks teisiti. Taskurahast neil puudust pole: mõni loteriivõit, natuke pudeneb taskusse tädilt, onult, vanaemalt. Aga taskust väljapudenemise osas puudub neil täielik kontroll. Siin peaksid küll vanemad oma Neitsist lapsele õpetust jagama.

Augustis sündinud Neitsi võib sel aastal ootamatult tutvuda mõne üsna omapärase inimesega, kes millegi poolest erineb täiesti tema senistest tuttavatest ja temast endastki. Erinevus võib olla elukutses, maailmakäsitluses, vanuses, rahvuses või milles tahes. Seesugune tutvus toob Neitsi ellu palju uudsust, värskust, põnevust ja sära ning kestab täpselt nii kaua, kuni suudetakse teineteisele põnevust pakkuda. Neitsi võib saada sellelt isikult nii tugeva mõjutuse, et hakkab ennast tundma hoopis teise inimesena kui seni.

Augusti Neitsitel võib hakata tervis natuke tembutama. Midagi tõsist ei tohiks see olla, lihtsalt siit-sealt annab ajuti midagi tunda. Omapäi ei maksaks siiski ennast ravima ja ehku peale mingeid tablette neelama hakata. Arst oskab kindlasti natuke targemat nõu anda, kuid tedagi võib mõnikord teie hädade täpne diagnoosimine panna kukalt kratsima.

Väga võimalik, et olete sel aastal ülitundlik mõne ravimpreparaadi suhtes. Ka alkohol ja uimastid võivad teile mõjuda ettearvamatult, nii et parem oleks nende pruukimisest hoiduda.

Septembris sündinud Neitsi võib leida endast eakama vastassoost sõbra, kellelt saab alati head nõu ja vajadusel materiaalset abigi. Selleks sõbraks võib olla ka mõni sugulane. Arvatavasti jääb see sõprussuhe püsima elu lõpuni. Septembrikuistel Neitseil võib kodus tulla suuri muudatusi. Tõenäoliselt seisnevad need koduste suhete järsus paranemises.

Võib-olla võtate käsile oma elamise kapitaalse ümberehitamise või otsustate uue elukoha kasuks. Kuid enne sellise otsuse tegemist peate kõik põhjalikult läbi mõtlema ning tehingu sooritamisel kasutama juristi abi. Ümberehitamise puhul pange kindlasti ka oma käed külge, sellega leiate oma loomingulisele potentsiaalile kõige parema rakenduse.

EDDA JA EDUARD PAUKSON

blog comments powered by Disqus