Torma lasteaias kestab leivanädal

Leivanädala päevadel on Torma lasteaia lapsed valmistanud küüslauguleibu, röstinud leiba ja saia ning küpsetanud pontsikuid. Ühtlasi on iga päev menüüs Eesti leivatööstuses valmistatud erinevad leivad. Reedel lähevad Torma lapsed ekskursioonile Jõgeva Sordiaretuse Instituuti, kus teadur Reine Koppel räägib rukkist ja viib vaatama veskis jahu jahvatamist. Tutvumiskäik korraldatakse ka Jõgeva Majandusühistu ettevõttesse Pae Pagar. ?Leivanädala korraldamine on vajalik seetõttu, et lapsed oskaksid leivast lugu pidada ning hindaksid leiba kui eestimaist tervislikku toitu, ? ütles Torma lasteaia Linnutaja juhataja Kaja Ivask. JAAN LUKAS

blog comments powered by Disqus