OÜ Põltsamaa EDE uuendab tootmist

OÜ Põltsamaa EDE tootmisjuht Rein Viski sõnul käivad Kingu tänaval asuva lihatööstuse hoones ehitus-remonditööd septembri algusest saadik. Kui hetkel on firmal tootmispinda 400 ruutmeetrit, siis juurdeehitusega koos saab pinda olema 600 ruutmeetrit. Uues lihatööstuse hoones on plaanis hakata tootma traditsioonilisi lihatooteid. Küll saab seal olema suurem osatähtsus lambalihatoodetel, sest Nurmus Gruppil, kuhu OÜ Põltsamaa EDE kuulub, on olemas mitmetuhandepealine lambakari. Pooles lihatööstuse hoones tahetakse remonditöödega valmis saada veel käesoleval aastal, teine pool peaks valmima järgmiseks kevadeks. Euroopa Liidu liikmesriikidest pärinevad seadmed, millest lõviosa moodustab Saksa toodang, on juba Eestisse jõudnud ja ootab paigaldamist. Rein Viski kinnitusel saavad seadmete paigaldamisega hakkama kohalikud mehed. VOOREMAA

blog comments powered by Disqus