Head ettevõtjad ja kokad, koduperenaised ja end köögis väga hästi tundvad inimesed! Palun pange oma pead tööle ja mõelge hoolega, millest võiks saada meie maakonna esindustoit?
Kas see võiks olla Peipsist püütud rääbis? Või hoopis meie kandis kasvanud sibul või küüslauk? Või nn malasolnik ehk värske hapukurk? Võib-olla hoopis astelpajumahl või Eesti Taimekasvatuse Instituudis aretatud kartulist tehtud kartulisalat? Sobiks ehk ka samas Jõgeva alevikus aretatud tomatist pressitud mahl või meie maakonnas kasvatatud rukkist tehtud koduleib. Pakkuda võiks ka midagi meile väga ainuomast, mis Põltsamaal purki pandud? Ehk sobiksid seened, kasemahl või veel midagi muud…?
Aega on jäänud vaid paar nädalat, seega soovime tõeliselt kuumi ja kiireid katsetusi!