Mida ma ootan uuelt aastalt?

Ma ootan talveks lund. Jaanuari algul sadas lund, aga see sulas ühe-kahe päevaga ära. Jaanuar on olnud vihmane ja porine. Ma loodan, et veebruaris tuleb vähemalt natukenegi lund maha, et saaks kelgutada, suusatada ja uisutada!

Veel ootan ma uuelt aastalt, et järgmised jõulud oleksid valged. Et talv oleks talve moodi, kevad kevade moodi ja suvi suve moodi. Minu sünnipäev on kevadel. Ma loodan, et sel aastal on minu sünnipäeval ilm maikuine ja et mul tuleb päiksepaisteline sünnipäev. Suvelt ootan ma ilusaid ja sooje päevi, sest tahan minna vanaema juurde.

Veel soovin ma, et kõik lapsed oleksid sõbralikud, et oleks vähem kadedust ja tagarääkimist. Et kõikidel oleks palju sõpru ja keegi ei riidleks. Koolis ootan häid hindeid ja palju teadmisi.

Hedi-Lis Põllu,
C. R. Jakobsoni nim. Torma Põhikooli III klassi õpilane                             

blog comments powered by Disqus