Meil on palju kohusetruid arste

Olen väike kirjamees, kuid soovin siiski mõne kiitva sõnaga ära märkida meie maakonna väga kohusetruid arste! Olen küllaltki eakas ja olin sunnitud vererõhu kiire tõusu pärast oma perearsti doktor Järvesaare ja pereõe Natalja poole pöörduma. Olen selle haigusega käinud mitme arsti juures, aga siiani polnud abi saanud. Kuid doktor Järvesaar katsetas mitmeid preparaate, kuni leidiski tabletid, mis sobisid minu kaalu ja kõrge vanusega. Nagu ütles pereõde: Teil on nüüd vererõhk nagu noortel poistel, 130 ja 60. See on püsinud stabiilsena juba kolm aastat ja  püsib loodetavasti elu lõpuni.”

Mul oli veel teinegi vana haigus, millest ma kuidagi lahti ei saanud. Jällegi päästsid mind minu perearst ja õde Natalja. Õde on tubli veel selle poolest, et kuigi rahvuselt venelanna, räägib ta väga soravalt eesti keelt. Peale selle on ta nii sõbralik ja abivalmis, et pöördu tema poole ükskõik mis kellaajal, alati võtab ta jutule ja aitab.

Samuti tahaks ära märkida väga lahket ja abivalmis silmaarsti doktor Pauklinit. Tänu tema hoolivale suhtumisele ja ravimisele  näen ma praegu paremini kui viiskümmend aastat tagasi.

Tänan südamest ka Jõgeva haigla kiirabiarsti doktor Kaasikut, kelle kiire tegutsemine päästis minu elu.

Soovin edu kõikidele Jõgevamaa arstidele, kes ennastsalgavalt meie inimesi abistavad! 

Lugupidamisega teie patsient 

Toimetusele on kirja autor teada.

blog comments powered by Disqus