Jõgeva haigla saab raha operatsioonitarvikute steriliseerimisvahendite muretsemiseks

Sel nädalal startis juba kolmeteistkümnendat korda üks Eesti mahukamaid heategevusprojekte “Koos on kergem”, mille abil saavad haiglad oma laste- ja sünnitusosakondadesse soetada neile vajalikku aparatuuri ja inventari. Heategevusraha kogutakse igas Selveris oma maakonna haigla laste- või sünnitusosakonnale. Abivajavaid lapsi saab toetada iga Selverist tehtud ostuga, sentide ja eurode annetuskarpidesse jätmisega ning kampaaniatoodete ostmisega. Jõgeva haigla jaoks kogutakse raha operatsioonitarvikute steriliseerimisvahendite muretsemiseks, teatas Selver..

“Nagu eelnevate aastate kogemus on näidanud, külastabSelverit palju helde käega kliente ja nii kogunebki väikeste heategude summana Eesti mastaabis väga suur annetus kõige pisematele abivajajatele. Suur tänu kõigile headele inimestele,”  ütles Selveri keti juht Kristi Lomp.

“Kliendid teevad vaid oma igapäevaseid oste ning aitavad sellega oma kohaliku haigla väikseid patsiente. Igalt Selverist tehtud ostult liigub kohalikule haiglale üks sent. Lisaks võib jätta raha ka kogumispurkidesse või osta päkapikuhooaega silmas pidades lastele sussišokolaadi, mille kogumaksumus läheb haiglatele,” selgitas Lomp abistamise võimalusi. Ta lisas, et projekt kestab 4. jaanuarini ning seejärel antakse kogutud raha haiglatele üle.

Projekti on kaasatud ka partnerid Kalev Mesikäpa, Tere Helluse, PrikeVitteli jaSvenskySensodynetoodetega, mida ostes saab samuti haiglate annetustele kaasa aidata.

Selver korraldab heategevusprojekti laste abistamiseks juba kolmteist aastat, nendest viimased kümme on kogutud raha haiglate laste- ja sünnitusosakondade toetuseks. Kokku on haiglatele aastate jooksul kogutud ligi 600 000 eurot.

Mullu koguti heategevusprojekti raames 16 erineva haigla laste- ja sünnitusosakondade heaolu parandamiseks rekordilised104 000 eurot.

Vooremaa