Küsitlus: Millistel suveüritustel olete käinud ja millistele plaanite minna?

Oskar Orupõld, õpilane:

Kohe lähen Jõgevatrefile. Sellel suvel käisin Rabarockil ja mitmel teisel vabaõhu- ja muusikaüritusel. Näiteks Lelle Alternatiivil. Seal oli isegi üks USA bänd. Ja minu bänd Maleklubi esines ka. Üks viimaseid üritusi oli Metsatöllu ja Kosmikute kontsert “Kosmoses näeme, raisk!” tuurilt.

Andre Petraudze, õpilane:

Lähen ka kohe Jõgevatrefile. (Istub just mootorratta selga). Põhiliselt olen käinud muusikaüritustel ja kontsertidel. Üldiselt on kõik olnud vabaõhuüritused. Rabarockile kahjuks ei jõudnud. Suvel töötan muidu helitehnikuna. Võsa ei lõika ja traati ei varasta.

Urve Kukk, müüja:

Ei ole kuskil käinud. Kogu aeg olen tööl. Hea meelega läheksin mõnele muusikaüritusele või vabaõhuetendusele. Eriti meeldivad draamatükid. Muusikali vaataks kah, kuid ooper ei lähe eriti peale. See oli ammu, kui ma viimati kuskil käisin. Ma valin ka hoolega neid üritusi, kuhu minna, tihti juhtub, et ma ei jõuagi neile, sest olen tööl.

Liisa Katt, õpilane:

Käinud pole veel kuskil. Plaanis on kindlasti minna. Kuhu, ei oska veel öelda. Ilmselt mõnele muusikaüritusele. Eestis pole eriti, millele tahaks minna. Plaanisin minna sõbrannadega Saksamaale Tokio Hotel-i vaatama. Eestis kas pole artiste, keda vaadata, või on piletid välja müüdud. Viimati polnud enam saada Tanel Padari pileteid. Jõgevatrefile sellel aastal ei lähe, sest lähen laagrisse. Eelmisel aastal käisin ise ka oma rolleriga.

Merike Sirel, kodune:

Polegi eriti kuskil käinud. Olen lapsega kodus. Lisaks elan Siimustis. Üritused on tihti väga kallid. Päris suur väljaminek. Viimati käisin perega Jõgeva valla päevadel. Jõgevatrefile tahaks kindlasti minna. Mul on 6aastane poeg ja talle sellised asjad väga meeldivad. Motokross pakuks talle ka kindlasti huvi.

Tiit Laumäe, traktorist:

Mina pole kuskil käinud. Olen Soomes tööl. Peaaegu kogu aeg. Korraks tulin Eestisse, esmaspäeval pean juba tagasi minema. Ei oskagi midagi eelistada. Etendusi vaataks. Suveteatri vabaõhuetendusi näiteks.

Küsitles BERIT-BÄRBEL REBANE, usitas EILI KOITLA

blog comments powered by Disqus