Küsitlus: Kui olulised on teile roosid ja Põltsamaa roosipäevad?

Ivo RemmerViljandimaa mees Võhma kandist

Väga-väga kena koht. Tõesti väga kena. Isegi soomlastele meeldib (näitab Soome turistibussi). Lausa rõõm on siia sattuda. Mitmekülgne rohelus ja veelahendusega on ka nii toredasti toime tuldud.

Mare Pluss – Raplamaalt

Olen siin võõras. Mehega spetsiaalselt tulin siia. Väga kena on siin. Roosid on nii ilusad, et käin mööda kõiki peenra ääri. Kõik on ilus ja puhas. Ilm on ilus ja roosid õitsevad, mida sa veel oskad tahta!

Vanavanaema Aini ja  põltsamaalastest lapselapselapsed Eliis ja Erko Evel

Roosid on minu jaoks väga olulised. Olen ka ise roose kasvatanud ning isegi Põltsamaalt istikuid toonud. Ka Eliisile meeldivad roosid ja ta käib pargis issiga. Erkole aga meeldivad punased roosid ja lõhnavad oran?id.

Heili Rosin Põltsamaalt

Põltsamaa jaoks on roosid ja festival kindlasti väga olulised. Minu jaoks eriti mitte. Roosipäevadel pole ma ka kunagi osalenud.

Andra Prits Põltsamaalt

Kindlasti on nad olulised. Käin isegi roosiaias tööl. Lisaks tegelen lilleseadega. Sellel aastal ma lilleseadevõistlusest osa ei võta.

Helerin Kukk Põltsamaalt

Ei ole käinud roosipäevadel. Eriti oluline see minu jaoks pole. Roosid mulle meeldivad. Minu poolest võivad nad seal pargis olla.

BERIT-BÄRBEL REBANE

blog comments powered by Disqus