Kellele hoiate pöialt Eesti laulu konkursil?

 

Ehtel,

juhiabi

Sel konkursil meeldib mulle kõige rohkem Rasmus & The Facelift Deer. Elina Borni laul on ka hea. Siiski ma telefonihääletusest osa ei võta. Kui hääletada saaks tasuta, siis isegi hääletaksin. Samas leian, et minu maitse on võrreldes teiste eestlastega nii erinev, et see minu hääl ei maksakski midagi. Kunagi teismeliseeas ma võib-olla isegi olen Eesti eurolaulu valimisel hääletanud, näiteks Koit Toome poolt. Kuigi see laulukonkurss on nimetatud ümber Eesti lauluks, kuulan laule selle mõttega, et milline neist Eestit Eurovisioonile esindama sobiks.

 

Karin,

raamatupidaja

Ma pole üldse seda konkurssi vaadanud, mind see võistlus ei huvita. Tean, et finaalis laulavad näiteks Rolf ning mingi ansambel nimega Söörömöö. Samas oli eelmisel aastal Ott Leplandi laul “Kuula” minu arvates väga hea. Seda ma kuulan veel praegugi hea meelega. Aga mulle tundub, et Oti laul solgiti enne Eurovisiooni lõppvõistlust ära. Algne versioon meeldis mulle hulga rohkem. Üks kõige õudsem Eesti Eurovisiooni laul oli minu arust ansambli Neiokõsõ “Tii”. Ma pole kordagi Eesti eelvoorudes ühegi laulu poolt hääletanud ning Eurovisiooni lõppvõistlusel ka mitte.

 

Ivo,

metsakasvataja

Ma ei ole kunagi Eesti laulu võistlust jälginud, võib olla vahel kogemata olen peale sattunud. Mind paraku ei huvita see võistlus. Selle aasta finalistidest tean näiteks ansamblit “Kõrsikud”, kelle laul pole nüüd küll kõige parem, pigem selline keskpärane. Eesti eurolaulu kandidaate ma ei kuula isegi raadiost mitte. Autos sõites kuulan pigem oma CD- plaate. Ka Eurovisiooni lõppvõistlust ma ei jälgi. Siis on juba ilmad soojad, selle asemel joon hoopis kusagil mätta peal istudes õlut. Siiski pean ära mainima, et minu meelest oli kõigi aegade parim eurolaul “Leto svet”, selle poolt ma isegi hääletasin. See on minu meelest isegi nii hea lugu, et võiks lausa uuesti Eurovisioonile minna.

 

Küsitles EILI ARULA

blog comments powered by Disqus