Kauplustesse eri kellaaegadel – nõus!

Olen juba nädal aega kodus töötanud. Olen oma varanatukest kulutanud enamasti tänapäevasele tehnoloogiale ja mul on kõik tööks vajalikud vahendid – diktofon, arvuti ja fotoaparaat. Armastan öelda, et minu relv on sõna ja kõik need vidinad ja kastid ongi minu lahinguvarustus. Ka pere autod on valmis startima, kui on vaja teha n-ö lähikontaktset reportaaži. Seda aga väga ei soovitata.
Võiks isegi öelda, et olen valmistanud enda ja pere ette võimalikuks hädaolukorraks. Kuid siin on üks aga. Kui viiruse asemel oleks maailma rabanud mõni teine kriis. Näiteks sõda ja näljahäda, oleks minu ettevalmistus tunduvalt lahjem.
Kodus võib ju töötada ja see on ka võimalik, kuid suunda vajame ikkagi. Meie eriolukorra juhid on lubanud, ja loodame, et lubadus ka peab, et toit poodidest otsa ei saa. Mõttekas oleks värsket kraami ostma minna kindlal kellaajal. Seda seetõttu, et ei levitaks ise vanematele inimestele võimalikke viirusi. Mina olen küll nõus, kui peaksin külastama poodi pärast tööaega. Siis, kui teised on juba käinud.
INDREK SARAPUU

blog comments powered by Disqus