Kas olete teadlik täna Põltsamaa lossihoovis toimuvast ooperigalast? Plaanite ka ise kontserdile minna?

 

 

Külli, puidutööline

Olen kuulnud küll, et niisugune ooperigala lossihoovis toimub. Mind huvitab rohkem Kuremaal toimuv Jõgevatreff. Samas on minu arvates ooperigala näol tegemist väga toreda üritusega. Elan Adaveres ja minu jaoks on probleem hoopis selles, et pärast kontserti ei saa kuidagi koju tagasi. Kui mul oleks võimalus ooperiõhtule minna, siis läheksin kindlasti.

 

Harald, kodune

Minu jaoks on ooperigalale minemine lahtine. Oleneb sellest, milline saab olema ilm ning sellestki, kellega sinna minna. Samal ajal toimub ju ka Viljandi Folk. Ma olen ka kunagi varem lossihoovis toimunud tõsise muusika kontsertidel käinud. Minu arvates sobib seda laadi muusika Põltsamaa lossihoovi väga hästi.

 

Väino, IT-mees, fotokunstnik

Mina lähen ooperikontserdile. Ostsin mõni päev tagasi piletigi ära. Minu mäletamist mööda olen ma ka kõigil varasematel sarnastel Põltsamaa lossihoovis toimunud kontsertidel käinud. Lossihoovi sobib selline kontsert küll, kuid samas on lossihoov minu arvates niisuguse kontserdi jaoks isegi liialt väike. Selline kontsert on Põltsamaale heaks promoürituseks. Arvan, et rahvusringhäälingus oleks võinud seda kontserti rohkem reklaamida.

 

Karin, kokk

Mina ooperigalale minna ei plaani. Mul on puhkus ja sõidan Põltsamaalt ära. Minu arvates sobib selline ooperikontsert Põltsamaa lossihoovi väga hästi. Olen ka varem Põltsamaa Festi nime all tuntud kontsertidel käinud. Mulle need väga meeldisid. Ma arvan, et kui ma täna õhtul kodus oleksin, siis oleks kindlasti sellele kontserdile läinud.

 

Vaike, müüja

Mina ei plaani täna toimuvale ooperigalale minna. Täna õhtuks on mul teised plaanid. Kui mul oleks vaba õhtu, siis ei oska öelda, kas läheksin ooperigalale, sest mul ei ole kaaslast, kellega sinna minna. Kahjuks pole ka varem Põltsamaa Festil käinud. Olen käinud küll teistel lossihoovis toimunud üritustel, aga mitte tõsise muusika kontsertidel. Samas selline üritus sobib lossihoovi suurepäraselt. Kui mul oleks võimalus sellele kontserdile minna, siis läheksin sinna kindlasti.  

KÜSIS: TOOMAS REINPÕLD

blog comments powered by Disqus