Kas olete teadlik suviti Põltsamaal läbi viidavatest laste muusikalaagritest ja kas olete käinud nende noorte muusikute …


Piret, medõde
Olen midagi kuulnud, aga minimaalselt. Ka nende laste kontsertidele pole ma jõudnud. Samas on tore, et selliseid suvekoole siin Põltsamaal korraldatakse. Kui mul võimalus oleks, läheksin kindlasti ka kontsertidele.

Vambola, elektrik
Mina pole suvistest muusikalaagritest kuulnud, mul endal enam lapsed siin koolis ei käi. Minu arvates on väga hea, et lastele suviti selliseid koolitusi korraldatakse. Kui oma lapsed veel muusikakoolis õpiksid, osaleksid kindlasti nemadki.  


Liivi, kliendihaldur
Olen selliste suvekoolide toimumisest kuulnud. Mul on ühe tuttava lapsed  suvekoolis osalenud ja on hästi vahva, et niisuguseid muusikalaagreid lastele korraldatakse. Selline suvine laste muusikalaager rikastab ka suvist Põltsamaa linnapilti ja on igas mõttes väga tänuväärne ettevõtmine.

Ulvi, huvijuht, muusikaõpetaja
Mina olen teadlik Põltsamaal korraldatavatest laste suvistest muusikalaagritest. Tänavu pole ma nendele kontsertidele jõudnud, küll aga olen neid eelmistel suvedel kuulamas käinud. Eriti südamelähedane on mulle puhkpillimuusika. Mu oma poeg on lõpetanud muusikakoolis puhkpilli eriala ja jätkab muusikuteed praegugi. Olen ise muusikaõpetaja Põltsamaa Ametikoolis. Sellised muusikalaagrid on Põltsamaa linnale suur pluss. Kavatsen kindlasti  minna keelpillilaagri lõppkontserdile.

Aino, vanaema
Sellised laagrid Põltsamaal vist tõesti toimuvad. Võib-olla isegi läheksin nende kontserdile, aga hetkel on mul väike laps hoida. Samas on väga tore, et selliseid laagreid Põltsamaal korraldatakse. Sellised muusikalaagrid aitavad ka Põltsamaa piirkonda paremini  kaugemal tutvustada.

KÜSIS: TOOMAS REINPÕLD

blog comments powered by Disqus