Kas lasete end meelsasti vaktsineerida? Kas oleksite nõus vaktsiini eest ise maksma ja kui palju?

Ljudmilla Metsa, pensionär

Kui on vaja, siis miks mitte. Oleks ta vaid vähe odavam. Praegu oli vist üks vaktsiinidest 80 krooni, kui oleks natuke alla 50 krooni, siis võiks endale lubada küll. Mul on väike pension, selle tõttu pean paljust loobuma.

Kaire Kivi, õpilane

Jaa. Olen nii gripi kui ka puukentsefaliidi vastu vaktsineeritud. Vist eelmisel sügisel käidi koolis vaktsineerimas klasside kaupa. See oli meile tasuta. Ma ei tea, kas ma oleksin nõus ise vaktsiini eest maksma.

Maie Karu, pensionär

Lasen ikka, kui mul sellest kasu on. Teetanuse vastu tehti tasuta. Teiste hinnad on päris kallid. Näiteks gripivaktsiinil. Maainimesel ei käi jõud üle. Hinnale lisandub ju veel bensiin ka. Üle 300 oli vist gripivaktsiin? Kui oleks umbes sada, siis poleks mingit probleemi.

Triinu Laasik, õpilane

Ei. Mulle lihtsalt ei meeldi, kuid ühestki keeldunud ka pole. Kui väga vaja, siis olen ikka nõus maksma. Ma arvan, et kuni 500 krooni.

Mart Puusepp, turvamees

Vene ajal küll. Siis see oli kohustuslik ja kõigile tasuta. Nüüd tehti gripivaktsiin. Ma ei tea, palju selle hind oli, sest naine maksis. Umbes sada vist. Ma ei ole ise nõus ühtegi senti vaktsiini eest maksma. Riik peaks inimesi hoidma ja vaktsineerima tasuta.

Berit-Bärbel Rebane

blog comments powered by Disqus