Kas lähete tänasele Põltsamaa lossipäevale? On taoline päev Põltsamaa linna ja piirkonna rahva jaoks vajalik?

Carmen, müüja

Lähen kindlasti lossipäevale koos lapse ja sõpradega. Ma arvan, et lossipäev on siinsele rahvale vajalik. On ju lossipäeva näol tegemist juba traditsiooniga. Olen ennegi lossipäeval käinud ja olen korraldusega rahule jäänud. Toredad on nii käsitöölaat kui isetegevuslaste etteasted. Kuid minu jaoks on tähtis ka pakutav õhtune tantsimisvõimalus. Põltsamaal pole ju sellist kohta, kus õhtuti tantsimas saaks käia.

 

Terje, kodune ema

Vast ikka lähen. Kavatsen minna koos perega. Lossipäev on siinsele rahvale vajalik. Mina olen rohkem pealtvaataja rollis ja naudin isetegevuslaste etteasteid.

 

Triin, tööline

Mina lossipäevale ei lähe, mul pole selleks võimalust. Pole ka varasematel lossipäevadel käinud. Olen pigem seda tüüpi inimene, kes niisugustel üritustel ei käi. Samas arvan, et mingisugust vaheldust pakub lossipäev siinsele rahvale kindlasti.

 

Maret, kodune

Ei ole plaaninud minna. Olen vist varem ühel korral lossipäeval käinud, ehkki täpselt ei mäleta. Ma ei ole suurüritustel osaleja. Seekordse lossipäeva peale pole veel mõelnudki. Samas arvan, et lossipäev on Põltsamaa linna ja ümbruskonna inimestele vajalik. Seal saab näha ja õppida tegema väga vahvat käsitööd ning samas pakub lossipäev tegevust kogu perele.

 

Raivo, tegevjuht

Homme pean ma jalgpalli mängima minema, kuid tänasele lossipäevale pole veel tõsisemalt mõelnud. Varem olen ikka lossipäevadel käinud ja minu arvates on need päris vahvad. Suvine suursündmus on siinsele rahvale vajalik. Kuulsin raadiost, et seekord toimub ka köievedu üle Põltsamaa jõe, mis on igati põnev sportlik ettevõtmine. Kui otsustan lossipäevale minna, siis lähen sinna kogu perega. Arvan, et lossipäeva traditsiooni peaks kindlasti jätkama.   

TOOMAS REINPÕLD

blog comments powered by Disqus