Kas Jõgevatrefile lähete? Mis teile seal kõige rohkem meeldib?

Marju, müügiassistent

Minul ei ole aega minna, sest olen tööl. Tänavu kahjuks ei saa ma ka paraadi vaadata. Varem olen sellel üritusel käinud ja mulle väga meeldis. Eriti meeldib Jõgevatreff minu lastele. Neile meeldivad ju uhkeid mootorrattad.   

Maarja-Liis, õpilane

Sõidan koos isaga paraadil kaasa nagu eelmisel aastalgi. Mulle meeldib kaasa sõita rohkem kui pealt vaadata.  Jõgevatreff  on minu arvates aasta parim sündmus Jõgeval. Minule on alati mootorrattad meeldinud. Kui isa kaasa võtab, osalen ka edaspidi.  

Mihhail, õpetaja

Mina mootorrataste paraadi siia vaatama ei jää. Tulin Mustveest ja pean sinna jälle tagasi minema. Oleks mul rohkem aega, jääksin kindlasti. Varasematel aastatel olen paraadi vaatamas käinud küll. Mul on endalgi mootorratas olemas ja hea meelega kuuluksin isegi sellesse motopeo seltskonda. 

Jaan, autojuht

Olen ennegi trefil käinud ja lähen ka seekord. Minule pakub tehnika suuremat huvi. Ise olen ka kunagi mootorrattamees olnud. Tahan kindlasti ka ise tulevikus selles tsiklistide seltskonnas kaasa teha. Pensionini on mul veel kümme aastat aega, siis ehk lähengi. Selle ürituse juures on üks olulisemaid  mootorrataste paraad. Ise nende hulgas olla oleks kindlasti uhke tunne. 

Andres, hooldustehnik

Paraadi vaatama lähen kindlasti, igal aastal olen käinud. Elan Kuremaa lähistel, ent trefile minna ei plaani, see on rohkem asjaosalistele endile mõeldud. Mind see üritus Kuremaa elanikuna ei häiri. Jõgevatreff lisab siinsele piirkonnale tugevalt populaarsust. Kui ütlen kaugemal elavale inimesele, et elan Kuremaal, siis ei ütle see kohanimi sageli võõrale inimesele midagi. Kui ütlen, et elan paigas, kus toimub Jõgevatreff, siis teatakse kohe.      

KÜSIS TOOMAS REINPÕLD

blog comments powered by Disqus