Jõgeva Ühisgümnaasiumi III b klassi õpilased kirjutavad oma isadest ja vanaisadest

Minu isa töötab ehitustööl. Vahepeal käime kala püüdmas. Ükskord saime suure haugi kätte. See haug kaalus kuni 5 kg. Minu isale meeldib õhtul minuga nalju rääkida. Minu unistus on saada ehitustöötajaks nagu minu isagi.
Oleg

Minu isa on naljamees. Ta viskab alati nalja. Käime igal pool koos koeraga jalutamas, Tivolis ja igasugustes lahedates kohtades. Minu isal on sinised silmad ja mustad juuksed. Tal on veel koer Ferdinand. Ta on väga vahva, kuid vahel ülemeelik, aga ma unistan sellest, et kord isaga soojale maale minna. Isa töötab ehitusfirmas.
Liis

Minu isa käib Soomes tööl. Ta töötab talus. Ma olen ise ka Soomes käinud ja seal koos isaga igasuguseid asju teinud ? korjanud mune, sõitnud traktori ja kombainiga. Minu isa on väga tore mees.
Steven

Minu isa tööks on ehitamine, seda oskab ta tõesti väga hästi. Kui mu isa kodus on, siis teeme igasuguseid asju. Mu isale meeldib väga magada. See meeldib ka mulle. Ma sooviks, et kunagi ehitaks ta meile päris enda maja koos meie enda hooviga. Isa on mulle väga kallis.
Tarvo

Minu isa töötab politseis ja ta käib tööl õhtul ja hommikul. Ma tahaksin tulevikus igal pool reisida oma isaga. Peale tööd läheb isa magama.
Kairo

Minu isa nimi on tore. Ta viib meid talvel Kuremaa basseini ujuma ja suvel Kassinurme kiikuma.

Töö on tal raske, ta on laohoidja. Mu isa on kaheksast kuni viieni tööl, siis tuleb töölt ja otsib endale midagi hamba alla. Siis läheb puhkama ja vaatab telekat. Söögilauas küsib, kuidas mul ja vennal koolis läks ja siis me vastame. Hommikul tõuseb isa üles, sööb ja viib meid kooli, kui vaja on.
Silleriin

Mu vanaisal on papagoid, kellega meeldib mul väga mängida. Minule meeldib vanaisaga igasuguseid asju teha, näiteks peitust mängida, meisterdada, voolida, joonistada, ujumas käia. Mu unistus on vanaisaga minna Vembutembu maale ja siis Soome või Rootsi sõita. Ma tahan vanaisaga lumelossi teha.
Jessica

Minu isa valmistab kiiktoole, nagisid ja puust medaleid. Mulle meeldib temaga töötoas meisterdada. Ma olen vahel unistanud, et ta teeks kiikuva puust lamba ja ostaks lambanaha peale. Ta ostab lambanahka tavaliselt kiiktoolidele peale panemiseks. Kui ma tahtsin endale ja Joosepile puust mõõkasid teha, siis ta aitas mind. Ta ostis meile ka paadi ja varsti saame võib-olla paadiga sõita.
Johanna

Raido

Vooremaa toimetus tänab tagakülje valmimisele kaasa aidanud Jõgeva Ühisgümnaasiumi õpilasi, õpetajaid ja eriti õpetaja Ester Meerjat.

blog comments powered by Disqus