Eile algas Tallinnas turismimess Tourest. Kas olete aktiivne reisihuviline?

 

 

Laine, pensionär

Eesti piires ma ikka reisin, kaugemale tervislikel põhjustel minna ei saa. Omal ajal sai Venemaal käidud, kõige kaugemaks kohaks oli Moskva. Leningradis ja Pihkva kandis sai samuti käidud. Tollel ajal oli lääne poole väga keeruline reisida. Kui tervis lubaks, sõidaksin vaatamata pensioni väiksusele veel kuhugi. Eesti piires reisin veel praegugi. Eakate seltskonnaga oleme käinud nii Saare- kui Hiiumaal, tänavu tahame minna Vasknarva ja Kuremäe kanti.

 

Sven, ettevõtja

Mina reisin päris palju. Sellised populaarsed riigid nagu Egiptus, Türgi, Saksamaa, Austria, Šveits, Poola on ära nähtud. Ka Aasia riikides olen käinud. Tänavuse aasta jätan olude sunnil vahele. Eelmise aasta põnevaim sõit viis mind sukeldumisreisile Egiptusse. Unistuste sihtkohaks on mulle Tai.

Lembit, pensionär

Mina ei ole reisija inimene. Pensionärina ei saaks ma ka rahaliselt endale seda lubada. Eesti piires olen Saaremaale sattunud, kunagi olen ka Suurel Munamäel käinud. Need sõidud said teoks juba mitukümmend aastat tagasi. Nüüd läheksin hea meelega Viljandi lossimägesid vaatama või Pühajärve äärde.  Ka Piusa koopaid tahaksin näha. Kui leiaksin mõne vahva seltskonna, läheksin nendega reisima küll.

 

Meelis, laevatehase logistik Soomes

Mina olen küllaltki suur reisija. Lähematest riikidest olen käinud Lätis ja Leedus, mitmeid kordi Venemaal, kaugematest Prantsusmaal, Tšehhis, Iirimaal, Norras. Võimalusel läheksin tagasi Pariisi ja eelkõige Eiffeli torni. Sel aastal lähen Veneetsiasse. Tänavu kevadel, enne sealseid rahutusi käisin Ukrainas. Mina püüan aastas paaril korral reisimas käia.

 

Marianna, reisikonsultant

Mina olen sagedane reisija. Juba varsti lähen Iisraeli. Meie käime omaette koos oma perega. Oleme käinud Soomes, Rootsis, Saksamaal, Tenerifel, Bulgaarias, Egiptuses. Eelistame reisida soojadele maadele.  USA-sse läheksin samuti hea meelega, samuti Mehhikosse.

Küsis: TOOMAS REINPÕLD

blog comments powered by Disqus