Vooremaa käis jõulukinke viimas

“Seekord tegime sedasi, et kümme päeva enne uue aasta algust endale aastaks Vooremaa tellinute vahel loosisime välja neli jõuluhõngulist toidukorvi. Poolaastaks meie lehe tellinutel oli võimalus võita ilusalongi Bellissima kliendikaart, Peipsi Kalurite Ühingu poolt välja pandud kohafilee või Vooremaa logoga fliis,” selgitas ASi Seitung reklaamiosakonna juhataja Kristel Ehavald.

Eelmisel teisipäeval käiski toimetuse esindus kingipakke üle andmas kuigi kerge olnudki. Tee oli tol päeval jäine ja tuisune, pealegi oli kingikorv, milles kilokene Eesti juustu firmalt E-Piim, glögipudelid ja purgid pohlamoosiga Põltsamaa Felixilt, Paju talu piprasink, Kalatalu Härjanurmes OÜ punane kalamari, kohafileed Peipsi Kalurite Ühingult, suur kotitäis piparkooke Põltsamaa Kodu- ja Põllutöökoolilt, üsna raske.

Vooremaa tellijatele jagus loosiõnne nii Jõgevale, Mustveesse, Põltsamaale kui ka Vaimastvere lähistele. Jõulupaki kätteviimisel kohtusime ülimalt meeldivate ja sõbralike inimestega, nendega oli kosutav kokku saada ja veidi vestelda.

Ester Kass Jõgevalt:
“Jõgeva leht on mul käinud kogu aeg, seda juba Kolhoosniku ajast alates. Siis muutus see Punalipuks, seejärel Vooremaaks, aga ikkagi kohalik leht, kust saan uudiseid teada. Laupäevasest lehest loen kõik lood läbi, need küla- ja muud lood, mida Käosaar ja teised kirjutavad. Lahendan ka Puksiku ristsõnu, sest suured ristsõnad käivad mulle juba üle jõu. Olen 72 täis, aga loosiõnne pole mul senini suurt olnud. Seekordne Vooremaa loosiõnn on minu suurem ja väärtuslikum võit.”

Eha ja Hugo Toode Mustveest:
“Lehe tellime alati terveks aastaks, koju tuleb Vooremaa, Postimees ja Kodutohter. Kõige enne loeme läbi oma maakonnalehe, siin uudiseid ka Mustveest. Viimasel ajal eriti, sest siin on kõvad poliitikud ja saab lugeda nende võimuvõitlustest. Suurt loosiõnne pole meil varem olnud, kuigi vanasti sai neid kolmekümnekopikalisi loteriipileteid isegi sadade kaupa ostetud. Nüüd üle aastakümnete meeldiv üllatus – hakka või järgime kord kahte Vooremaad tellima.”

Tarmo ja Marika Sein Vaimastverest:
“Varem sai Vooremaad tellitud, kuidas trehvas – kas kuuks või kvartaliks. Vahel, kui tellimine ära ununes, ostsime lehe poest. Maaleht käib meil ka, aga soov on teada saada, mis kodukandis juhtub. Meil on kolm last ja suurem tüdruk rõõmustaski, et nüüd saab tema ka lehest midagi. Tema on lasteleheküljest ja ristsõnast vaimustatud. Meid huvitavad teised lood ja seegi, mis vallas toimub, kes sündinud ja kes maha maetud. Loosivõitu pole meil varem olnud ja ega me polegi proovinud seda eriti saada.”

Endla Eesmaa Põltsamaalt:
“Ega seda raha ka nii palju ei ole, et nii palju lehti tellida kui vanasti, aga kohalikud lehed peavad ikka käima. Vooremaas on kõigest juttu ja ega oskagi midagi erilist välja tuua, aga minu meelest on leht paremaks ja ilusamaks läinud. Põltsamaa elust on samuti juttu, kuid tollal, kui Julius Tillo veel elas, hoolitses ta Põltsamaa ümbruse eest rohkem. Vooremaa tellin alati terveks aastaks, muidu võin vahepeal tellimata unustada. Ja aastatellimus on ju palju odavam ka.”

ARDI KIVIMETS

blog comments powered by Disqus