Vudilas algas uus hooaeg forellipüügiga

Koroonakriis on mõjutanud ka Vudila mängumaa tegevust. Selleks, et saada osa kõigist puhkamise ja meelelahutuse võimalustest, peab veel ootama. Möödunud laupäeval oli aga võimalik juba tiikidest forelli püüda ja kalarooga maitsta.


Vudila tiikides ujub ringi umbes 300 forelli. Eelmisel laupäeval oli neid püüdmas paarkümmend inimest ja kätte saadi paarkümmend kala. „Pärast püüdmist läks kala kuumsuitsuahju, kus umbes kahekümne minutiga valmib maitsev kalaroog vastavalt peakoka retseptile. Kogu see toimetamine käis Vudila grillmaja sees. Pakkusime ka võimalust nii-öelda forellipraeks: kui kala ei taha püüda ja tervet kala süüa, saab ka portsjonikaupa grillil valmistatud head kraami proovida,“ ütles Vudila rajaja ja reklaamijuht Kajar Lember. 
Möödunud nädalavahetusest saab Vudilas kala püüda ja süüa nendel päevadel, mil turismiettevõte on avatud.
„Kindlasti on kõik oodatud uuesti meid külastama alates 1. juulist, mil on juba tavapäraselt avatud kogu mängumaa. Sel aastal avame ühe uue mängutoana tegevuskoha suurematele lastele ja vanematele, kus on tegevust ka kehvema ilma puhul.
Sel aastal on meil kavas korraldada kaks lastelaagrit, mis oma seiklusliku ülesehitusega on kindlasti põnevad ja peaksid andma pikalt kodus istunud lastele võimaluse vahvalt ja harivalt aega veeta. Selleks oleme ehitanud kaks laagrimajakest, mida on võimalik külastajatel lisaks meie saunamajale rentida, kui on tahtmine Vudilas pikemalt möllata või ka niisama vahvas kohas ööbida,“ rääkis Lember.
„Kindlasti peame kinni pidama piirangutest, mis on pärast eriolukorda veel kehtima jäänud, kuid kuna meil on ruumi palju, siis ei näe nende järgimisel probleemi. Kohapeal on loomulikult käte desinfitseerimise võimalus ja kõik peaks olema valmis nii nagu peab. Oleme saatnud terviseametile oma nn kriisiplaani, kus on kirjas, kuidas kavatseme nõudeid täita alates 27. juunist, kui avame Vudila mängumaa kõik atraktsioonid,“ märkis ta. 
JAAN LUKAS

blog comments powered by Disqus