Aitäh, treenerid ja muusikud

Möödunud nädalatel on paljudel, sealhulgas ka minul, tekkinud aeg-ajalt lootusetuse, tujutuse ja mõistmatuse tunne. Ilmad muutuvad järjest ilusamaks, aga võimalusi, kuhu minna, kahaneb iga päevaga aina enam. Samas aduvad ilmselt kõik, et ühise pingutusega jõuame viimaks sihile. Tuleb see siis aprilli lõpus, mais või suve hakul.
Üksjagu lohutust ja võimalust end välja elada olen leidnud kodustes treeningutes. Eriti rõõmus olin selle üle, kui minu spordiklubi lemmiktreener otsustas igal hommikul otse-eetris tunde anda. Nii olen julgenud kaasa teha treeningutes, millesse ehk muidu spordisaalis ei lähekski. Ning kui varem ei jõudnud iga kord pärast tööpäeva enam spordiklubisse sõita, saab nüüd tunnid tehtud endale sobival ajal.
Sama on kontsertide ja muusikaga. Kui muidu oli tükk tegemist, et leida aega kontserdile minekuks, võib nüüd reedeti ja kas või iga päev otseülekandes koduseid kontserte nautida. Olgugi et artistidel jääb oluline piletitulu saamata, pakub see lohutust ja äratundmist, et raske on kõigil.
Aitäh, muusikud, treenerid ja kõik teised, kes aitate igapäevaelu online-keskkonnas poole lihtsamaks ja olukorra talutavamaks muuta.
KERTTU-KADI VANAMB

blog comments powered by Disqus