Päästjatel palju väljakutseid

17. augustil kell 11.59 said päästjad väljakutse Põltsamaa valda Põltsamaa linna, kus põlema oli süttinud viljapõllul tööd tegev kombain. Päästjad likvideerisid kombaini mootoriruumis olnud põlengu kell 12.24.

  1. augustil kell 15.56 teatati häirekeskusele eluhoone põlengust Mustvee vallas Ninasi külas. Majja sisenenud suitsusukelduslüli tuvastas elutoas tulekolde ning kustutas selle. Põles elutuba ning koridor. Päästjad likvideerisid põlengu, maja sai vee- ja tahmakahjustusi, inimesed kannatada ei saanud.
  2. augustil kell 20.54 teatati häirekeskusele sõiduki tulekahjust Jõgeva vallas Koimula külas. Põlema oli süttinud veoauto, mille koormaks oli vili. Päästjate saabumise ajaks oli tulekahju praktiliselt kustunud ning auto vajas veel veega jahutamist. Süttimise põhjust ei ole teada.
  3. augustil kell 00.56 teatati häirekeskusele maastikupõlengust Põltsamaa vallas Neanurme külas. Põllul põles kolme erineva koha peal põhk, mille kustutamisega olid kohalikud elanikud juba alustanud. Samuti põles taluhoovis praht koos autorehvidega. Päästjad likvideerisid põlengukolded.

 

VOOREMAA