Selgeltnägijate tuur jõudis Kuremaa lossi

Möödunud pühapäeva õhtul kohtusid Kuremaa lossis huvilistega telesaate „Eesti selgeltnägijate tuleproov” 2018. aasta hooaja võitja šamaan Evald ja teised Eesti tuntumad selgeltnägijad.


Telesaate tegevprodutsent Janar Pulk märkis, et selgeltnägijate tuur toimub rohkem kui seitsmekümnes Eesti kultuuri- ja rahvamajas, kusjuures üheks paigaks valiti ka Kuremaa loss.

„Eesmärgiks on tutvustada saadet ja pakkuda huvilistele võimalust saates tuntuks saanud selgeltnägijatega vahetult kohtuda, otsida saatesse uusi lugusid ja ka osalejaid,” ütles Pulk.

„Meie telesaade on kindlasti suurendanud huvi selgeltnägemisega seotud temaatika vastu. Laiaulatuslikult tegeletakse esoteerikaga ja peaaegu igas linnas on mõni selle valdkonna keskus,” lisas ta.

„See on uskumise asi,” vastas Janar Pulk küsimusele, kas selgeltnägijate tuurile tasub tulla ka sooviga vabaneda mõnest tervisemurest.

„Kuremaal kohtusid selgeltnägijatega inimesed, kellel tõsine huvi ühe või teise teema vastu,” ütles SA Kuremaa turismi- ja arenduskeskus juhataja Tiina Tegelmann.

JAAN LUKAS

blog comments powered by Disqus