Wolves näitas liidrile hambaid

Saalijalgpalli Eesti meistrivõistlustel püsib FC Jõgeva Wolves pärast nädalavahetusel toimunud mänge esiliigas viimasel ja Jõgeva SK Noorus-96 teises liigas esikohal. Naiste meistriliigas on Põltsamaa SK Motiiv teisel kohal.


FC Jõgeva Wolves kohtus viimases mängus liiga liidri Tallinna FC Cosmose II meeskonnaga ja oli lähedal suurüllatusele. „Olime väga lähedal korralikule üllatusele, kui nimekatest koondisemängijatest mehitatud valitsevate Eesti meistrite vastu poolaja 3:2 võitsime. Juhtisime veel üheksa minutit enne mängu lõppu, kuid meie selle hooaja stabiilseima mehe Martin-Gert Pärli hüppeliigese vigastuse järel lagunes meie mäng. Vastased lõid viimase 8 minutiga kuus väravat ja me lisasime vastu ühe ning kaotasime 4:8,” rääkis „huntide” treener Kervin Kull.

„Seisust hoolimata võib poiste mänguga rahule jääda, sest võideldi Eesti futsali absoluutse tipu vastu ikka väga korralikult ning häbisse ei jäädud. Seda enam, et esiliiga tase on väga kõrge. Heameelt teeb ka see, et lisaks sellele, et tõdesime taas seda, kuidas suudame ükskõik kui kõva vastasega heal päeval mängida, siis meil on äärmiselt rahulik, sümpaatne ja kokkuhoidev sats. Kiitus poistele, liigume õiges suunas.”

Mängija Mihail Gutaki sõnul oli mäng korralik. „Endale ja vastasele üllatuseks võitsime poolaja ja suutsime eduseisu hoida kolmveerand mängust. Alles Pärli vigastuse järel olime sunnitud taktikat muutma ja meie mäng lagunes.” Väravad lõid Wolvesi eest Igor Pavlov, Hardi Lill, Tauri Laurits ja Timo Huttunen.

Teises liigas sai seitsmenda järjestikuse võidu SK Noorus-96, alistades 12:5 (7:2) SK Kadrina. Naiste meistriliigas on SK Põltsamaa Motiiv pärast nelja vooru viie naiskonna konkurentsis teisel kohal. Viimases mängus alistati FC RaDina 9:0. Enne seda oli võidetud 1:0 Nõmme Kaljut ja 16:0 JK Kuusalu Kalevit. Liidrikohal olevale FC Pae Unitedile kaotati aga 1:12.

VOOREMAA

blog comments powered by Disqus