Nädal maakonnas

Maavalitsus

Teisipäeval, 27. mail kella 8.30-16.30 teeb haridus- ja spordinõunik Heiki Sildnik koos koolijuhtidega ringreisi Jõgevamaa õpilaskodudesse. Kella 10-14 toimub Kuremaa lossis Jõgevamaa, Tartumaa ja Viljandimaa kohalike omavalitsuste kriisireguleerimise seminar. Kell 10 tuleb Jõgeva vallavalitsuses kokku lastekodu Metsatareke ja Siimusti algkooli juhtkonna ümarlaud. Kella 13-17 peavad Palal õpilaskodude teemal nõu Jõgevamaa koolijuhid. Sama päeva pärastlõunal tutvuvad Saaremaa sadama projektijuht Peeter Palu ja AS Saarte Liinid juhatuse esimees Ants Tammeleht Mustvee ja Kasepää tulevaste sadamakohtadega ning kohtuvad maavanem Aivar Koka, Mustvee linnapea Mati Kepi ja Kasepää vallavanema Jüri Vooderiga. toimub maavalitsuse saalis alaealiste komisjoni istung. Neljapäeval, 29. mail kell 10 pannakse Jõgeva lasteaias Karikakar üles lasteaedade loometööde näitus. Kell 14 algab Kuremaa lossis maavanem Aivar Koka tänuvastuvõtt Jõgevamaa koolinoortele, kes on edukalt esinenud aineolümpiaadidel. Laupäeval, 31. mail peetakse Põltsamaa lauluväljakul Jõgevamaa tantsupidu “Sinine ja must ja valge”. Rongkäik algab kell 16.45, pidu kell 17.

Jõgeva linn

Teisipäeval, 27. mail on linna staadionil  Jõgevamaa noorte kergejõustiku meistrivõistlused. Kell 17 algab Piiri pargi jooksu 6. etapp. Kolmapäeval, 28. mail on spordipäev V – VIII ja IX klasside õpilastele Jõgeva Ühisgümnaasiumis. Kell 9 algab kooli alglassiõpilaste majanduslaat. Kell 10 algab linna staadionil Jõgeva piirkonna algklasside kergejõustikupäev. Kell 14 on muusikakoolis eelklassi õpilaste kontsert. Reedel, 30. mail on  õppeaasta lõpuaktused Jõgeva Ühisgümnaasiumis. Kell 8.30 algab Jõgeva Gümnaasiumis trepikontsert ja kooliaasta lõpetamine. Kell 15 on kevadkontsert muusikakoolis. Laupäeval, 31. mail kell 14 on muinasjutuhommik “Külas muinasjutul” linnaraamatukogus. Pühapäeval, 1. juunil kell 12 algavad Eesti noorte meistrivõistlused jalgpallis: SK Noorus 96-SK 10 Premium Jõgeva Ühisgümnaasiumi staadionil. Kell 12 algab lastekaitsepäeva tähistamine kultuurikeskuse suvelaval. Kell 14 ja kell 18 on kultuurikeskuse kinos animakomöödia “Metsikud lained”. Esmaspäeval, 2. juunil kell 14 algavad sisseastumiskatsed muusikakoolis.

Jõgeva vald

Kolmapäeval, 28. mail kell 16 on lõpupidu Jõgeva aleviku lasteaias. Neljapäeval, 29. mail on tutipäev Laiuse koolis. Kell 16 on Vaimastvere lasteaia lõpupidu. Kell 16.30 on kevadpidu Kurista lasteaias ja lõpupidu Laiuse lasteaias. Reedel, 30. mail kell 18 on Siimusti Lasteaed-Algkooli IV klassi lõpupidu. Laupäeval, 31. mail kell 12 on Siimusti Lasteaed-Algkooli lasteaia vanema rühma lõpupidu. Pühapäeval, 1. juunil kell 12 algab lastekaitsepäevale pühendatud Jõgeva valla perepäev Kuremaa lossi pargis koos noorimate vallakodanike vastuvõtuga. Kassinurme külas on laste jooksu- ja rattavõistlus.

Mustvee linn

Kolmapäeval, 28. mail kell 11 on kultuurikeskuses Peipsi Kalanduspiirkonna Arendajate Kogu asutamiskoosolek. Reedel, 30. mail on linnas lastekaitsepäeva tähistamine. Kella 10–13 on piirivalvekordonis lastele lahtiste uste päev. Kell 12 algab linnapea vastuvõtt 2007. aastal sündinud lastele ja nende vanematele ning I klassidesse astujatele kingitakse ranitsad.

Palamuse vald

Kolmapäeval, 28. mail on Palamuse Gümnaasiumi algklasside kevadpidu koolimajas. 28. ja 29. mail mängib Palamuse Amatöörteater lavastust “Sookoll ja sisalik” Endla looduskaitseala keskuses. Reedel, 30. mail kell 12 on eakate maipidu Kaarepere rahvamajas. Palamuse Gümnaasiumis on tänupidu tublidele õppijatele ja nende vanematele. Palamusel peetakse pargipidu, DJ Heiti Salumets. Pühapäeval, 1. juunil kell 12 algab Palamuse rahvamajas lasteaia koolisaatmispidu.

Põltsamaa vald

Teisipäeval, 27. mail kell 10 toimub Adavere lasteaia keskkonnasõbralik sünnipäevapidu koos sõpruslasteaiaga Imavere Mõmmi. Kell 18 algab Adavere Vaba Aja Keskuses perede ja sõpruskondade turniiri lõppvoor. Neljapäeval, 29. mail kell 14 on gaasitrassi töökoosolek vallamajas. Adavere koolis on kooliolümpiaad ning kell 11.30 Grillfest. Reedel, 30. mail kell 19 mängib Lustivere kultuurimajas Lustivere täiskasvanute näitetrupp Vello Jaska näidendit “Rändlinnud”.

Puurmani vald

Neljapäeval, 29. mail kell 16 on vallavolikogu istung. Pühapäeval 1. juunil tähistatakse lastekaitsepäeva. Kell 11 on vallamajas vastuvõtt 2008. aastal sündinud lastele ja nende vanematele. Kell 12 üritused lastele Puurmani laululaval.

Saare vald

Laupäeval, 31. mail kell 18 algab Voore pargis Saare valla Kalevipoja kepikõnni sari. 

Tabivere vald

Pühapäeval, 1. juunil kell 12 kutsuvad Kunksmoor ja Kapten Trumm peresid lastekaitsepäevale Tabivere Vabaajakeskuse ette. Samal päeval peetakse Tabivere valla I laulupäeva. Rongkäik kell 15.30 Maarja rahvamaja juurest. Kontserdi algus kell 16 Maarja-Magdaleena vabaõhulaval. Kell 18 ansambel Vanker.

Torma vald

29. ja 30. mail peetakse Torma kooli II kooliolümpiamänge. Reedel, 30. mail kell 18 on Vaiatu pargis saatesarja “Laulge kaasa” salvestus. Laulavad Airi Ojamets ja Sulo. Järgneval tantsuõhtul mängib Toivo. Pühapäeval, 1. juunil on Torma lasteaias koolisaatmispidu. Esmaspäeval, 2. juunil on vallavanema vastuvõtt valla põhikoolide edukatele õpilastele.

blog comments powered by Disqus