Lühidalt

Võrkpallis III koht

Eesti Koolispordi Liidu Sadolin Cup selle aasta 10.-12. klasside õpilaste võrkpallivõistlustelt tõid Põltsamaa ÜG võrkpallurid Sille Talumets, Liis Emajõe, Raina Kuus, Martin Uusküla, Henri Kukke ja Taavi Toom koju III koha. Eelmisel aastal oldi kaks kohta tagapool.

Tublimad rahvastepallimängijad on Lustiveres

Maakonna koolide tublimad rahvastepallimängijad selgitati Põltsamaa Felixhallis. Nooremas vanusegrupis võidutsesid Lustivere põhikooli õpilased, nii tüdrukud kui poisid. Neid treenib Sirje Arro. Tüdrukutest tuli teiseks Puurmani ja kolmandaks Vaimastvere kool, poistest sai II koha Vaimastvere ja III Puurmani.

Vanematest tütarlastest jõudsid esikolmikusse Palamuse Gümnaasium, Põltsamaa Ühisgümnaasiumi I ja II, poistest Jõgeva ÜG, Põltsamaa ÜG ja Jõgeva G.

Jõgeva mängijad lõid kaasa

Tervitatav on, et Arnold Kiviku initsiatiivil on Jõgeva linnas üle mitme aasta jälle hakatud organiseeritult bridzhi mängima. Möödunud nädalal võeti osa ka Põltsamaa paaristurniirist.

Esimeseks tulid Eduard Rumvolt ja Endel Epro, teised olid Arnold Kivik-Hillar Sibul, kolmandad Eino Enniste-Ago Lindsaar.

23. veebruaril osalevad Põltsamaa bridzhisõbrad  Jõgeval korraldataval turniiril.

Võrkpallivõit Uuskülade sõpruskonnale

Põltsamaa perede ja sõpruskondade sõbrapäevaturniiril tuli esimeseks Uuskülade sõpruskond Lustiverest, teiseks jäi Viljo Emajõe ja kolmandaks Viljar Päivili sõpruskond.

Üle poolesaja saskumängija

Põltsamaa piirkonna selle talve saskuturniiri VII voorus oli osalejaid 52.

I-III kohta jagasid onupojad Haanid ning Teder-Vingissaar ja Juhandi-Kill.

blog comments powered by Disqus