KIK toetab Põltsamaa veevärgisüsteemide nüüdisajastamist

Eile eraldas Keskkonnainvesteeringute Keskus  (KIK) 91,9 miljonit krooni Euroopa Liidu Ühtekuuluvusfondi raha projekti “Põltsamaa linna ja selle lähipiirkonna vee- ja kanalisatsioonitrasside rekonstrueerimine ja laiendamine” rahastamiseks.

Keskkonninvesteeringute Keskus otsustas positiivselt lahendada Põltsamaa Varahalduse OÜ ette valmistatud ja koostatud taotluse.

“Viis aastat tagasi käivitatud projekti kogumaksumus on 123 miljonit krooni ja omafinantseeringuga osalevad projektis Põltsamaa linn, Põltsamaa vald ja Põltsamaa Varahalduse OÜ,” ütles Põltsamaa Varahalduse OÜ tegevjuht Kuldar Kipper. Tema sõnul ehitatakse uuendamistööde käigus uus veetrass ja rekonstrueeritakse ka senist trassi, samuti rajatakse kaasaegne joogiveepumpla, muretsetakse paakauto ja hooldusbuss koos tehnikaga. “Ehitustöödega kavatseme alustada 2009. aasta suvel, kui on selgunud riigihankepakkumiste tulemused,” märkis ta.

“Nüüd saame hakata ellu viima projekti, mis võimaldab Põltsamaa elanikele kvaliteetsema joogivee ja hoida puhtamana ka Põltsamaa jõe,” lubas linnapea Jaan Aiaots.

iii

JAAN LUKAS

blog comments powered by Disqus