Politseikroonika

Laupäeval, 5. aprillil kell 14.20 teatati politseile, et Torma vallas Tõikvere külas asuva maja lukustamata trepikojast on kadunud kaks lukustamata jalgratast. Punase raamiga ja esitulega naistejalgratas ning noorukite jalgratas on tänaseks leitud, politsei selgitab varguse toime pannud isikut (isikuid).

Surnuaiast varastati istepink
Ööl vastu 4. aprilli on Põltsamaa surnuaias asuvalt hauaplatsilt varastatud istepink maksumusega 500 krooni.

Metsalangil rüüstati traktorit
Ajavahemikul 4.-6. aprillini on Saare vallas Lille kinnistu metsalangil sisse murtud traktorisse, kust varastati MP-3 mängija Panasonic, kvaliteetvõtmed, traktori küljeklaas, viis hüdrovoolikut, kompressori voolik ning otsikud ja 80 liitrit diislikütet. Kahju suurus on üle 7000 krooni.

Ärandasid sõiduauto
Laupäeva öösel kella 00.05 ajal sai politsei teate, et Pajusi vallas Arisvere külas püüti varjualusest varastada sõiduautot Volkswagen. Avaldaja sekkumisel jooksis kamp noorukeid laiali. Mõni aeg hiljem ärandati sama maja juurest sõiduauto VAZ 21011. Kell 00.50 saigi politsei teate, et Pajusi vallas Kütimäe ristis on sõiduauto VAZ sõitnud vastu elektriposti. Sõidukil oli eemaldatud süütelukk ja lõhutud tagumine parempoolne ukseklaas. Kokkupõrke tagajärjel purunes auto esiosa. Politseile on kuriteo toime pannud isikud teada, kainenema toimetati 16-aastane noormees.

Joobes juhid
Laupäeva öösel  kella 3 ajal pidas politseipatrull Mustvee linnas kinni sõiduauto BMW, mida juhtis alkoholijoobes 1979. aastal sündinud Aleksei.

Pühapäeva öösel kell 1.10 pidas politseipatrull Kasepää vallas kinni sõiduauto Nissan Almera, mida juhtis alkoholijoobes 1969. aastal sündinud Tiit.

Laupäeval  kella 16.15 ajal pidas politseipatrull Põltsamaa vallas Lustivere asulas kinni sõiduauto VAZ 2105, mille juht 1948. aastal sündinud Kalev oli alkoholijoobes. Mees on eelnevalt alkoholijoobes sõiduki juhtimise eest karistatud, tema suhtes alustati kriminaalmenetlus.

Lõhkusid auto ukseklaasi
Laupäeval ajavahemikus kella 6-11 on lõhutud Põltsamaa linnas Kuperjanovi tänavale pargitud sõiduauto Volvo tagumise ukse klaas. Tekitatud kahju suurus on 1500 krooni.

Kehaline väärkohtlemine
31. märtsil kella  7.30 paiku tungis Tabivere vallas Maarja-Magdaleena külas koolibussis 27-aastane Ülo kallale 15- ja 16- aastasele poisile, lüües neid rusikaga näkku ja pähe. Politsei alustas juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust.

Jättis kütuse eest maksmata
Teisipäeval kella 20.30 ajal sai politsei teate, et Mustvee linnas asuvas tanklas tankis sõiduauto Peugeot 50,16 liitrit bensiini, mis maksis 830 krooni, ja lahkus kütuse eest tasumata.

Klaire Ründva

Lõuna Politseiprefektuuri

Jõgeva politseijaoskonna pressiesindaja

blog comments powered by Disqus