Nädal maakonnas

Maavalitsus

Teisipäeval, 19. augustil kell 9-14 osaleb turismi spetsialist Tiia Puusepp Tartus sihtasutuse Lõuna-Eesti Turism infopäeval. Kell 11-16 valmistavad sotsiaal- ja tervishoiuosakonna juhataja kt Aime Meltsas ning haridus- ja kultuuriosakonna peaspetsialist Kaire Kampus Järva-Jaani Gümnaasiumis ette õpilaskodude teemalist konverentsi. Pühapäeval, 24. augustil kell 12.00 osaleb maavanem Aivar Kokk Tallinna Tehnikakõrgkooli aulas konkursi “Kaunis Eesti kodu 2008” võitjate autasustamistseremoonial, kus kaunimate kodude omanikele annab autasud üle Vabariigi President Toomas Hendrik Ilves. 

Jõgeva linn

Kolmapäeval, 20. augustil algusega kell 16.00 toimub Betti Alveri muuseumis iseseisvuse taastamise 17. kontsert. Laule ja lugusid möödunud aegadest laulab Indrek Kalda. Pühapäeval, 24. augustil kell 12.00 algab Jõgeva linna staadionil jalgpallimatš, kus kohtuvad SK Noorus 96 ja Põltsamaa JK Sport. 

Jõgeva vald

Teisipäeval, 19. augustil algusega kell 10.00  toimub korraldatud jäätmeveo teemaline õppepäev vallavalitsuse saalis. 12.00 algab volikogu maa-,  heakorra-,  planeeringu- ja keskkonnakomisjoni koosolek. 21. ja 22. augustil osalevad vallaametnikud Piirojal Ida-Virumaa, Lääne-Virumaa ja Jõgevamaa omavalitsustöötajate õppepäevadel. Sel nädalal mängitakse Kassinurme mägedes näidendit “Klaver“ 19. ja 20. augustil. Mõlemal päeval algab etendus kell 19.00. 

Kasepää vald

Laupäeval, 23. augustil, toimub Raja külas Tartu-Jõhvi uuel maanteelõigul III Kalevipoja Rulluisumaraton. Kell 12 antakse start lasterullist ja hobirullist osavõtjatele, kes läbivad ühe ringi ehk 7,3 km. Kell 13 kõlab stardipauk 36,5 km maratonisõitjatele, kell 13.05 pääsevad 21,9 km pikkusele rajale rahvarullisõitjad. 

Mustvee linn

Teisipäeval, 19. augustil algusega kell 14.00 toimub Kultuurikeskuses Ida-Eesti jäätmekorralduskeskuse infopäev. Neljapäeval, 21. augustil algusega kell 13.00 peetakse Kultuurikeskuses diabeedipäeva. Laupäeval, 23. augustil kell 10.00 peetakse pärimusmuusikafestivali “Peipus”. Kell 21.00 algab kultuurikeskuses disko. 

<p class=”MsoNormal” style=”MARGIN: 0cm 0cm 0pt; TEXT-ALIGN: justify”>Põltsamaa linn

21.-24. augustini osalevad Põltsamaa Muusikakooli õpetajad Hiie Taks, Maria Krjukova ja Kristjan Tamm ning direktor Anne Kaus sõpruslinnas Kokemäel toimuval kammermuusikafestivalil. 13. augustist 13. septembrini on raamatukogus avatud kunstinäitus “Mustvee kunst Põltsamaal,” kus on väljas Larissa Korobova maalid ja graafika. 

Pajusi vald

Teisipäeval, 19. augustil osaleb vallavanem Tartus SA Lõuna-Eesti Turism nõukogu koosolekul. 

Põltsamaa vald

Kolmapäeval, 20. augustil, esinevad Lustivere rahvatantsijad seitsmes Lustivere piirkonna külas. Lustimemmed ja Tuhkatriinu tantsivad kell 11.00 Sulustvere ja kell 12.00 Kaavere külas, kell 13.00 Pudiveres,  kell 14.00, Tõenurmes, kell 15.00 Neanurmes, kell 16.00 Kalikülas ja 17.00 Lustiveres. 21. ja 22. augustil osalevad Põltsamaa valla ametnikud Jõgevamaa, Ida-Virumaa ning Lääne-Virumaa omavalitsustöötajate suvepäevadel Piiriojal. Pühapäeval, 24. augustil  kell 10.00 algab Võisiku küla viies olümpiapäev. 

Puurmani vald

Neljapäeval, 21. augustil ja reedel, 22. augustil toimub kokkusaamine Pala vallas, kus traditsiooniliselt kohtuvad Jõgevamaa, Lääne-Virumaa ja Ida-Virumaa omavalitsuste töötajad ja volikogu liikmed. Reedel, 22. augustil on volikogu sotsiaalkomisjoni koosolek ja vallavalitsuse istung. 

Saare vald

Teisipäeval, 19. augustil toimub saare valla õpilasmaleva väljasõit Tapa kooli. Reedel, 22. augustil algusega kell 12.00 toimub Voore Külalistemaja konverentsisaalis Mati Undile pühendatud mälestusseminar “Mati Undi teosed kinolinal”. Seminar algab mälestushetkega bareljeefi juures. Ettekannetega esinevad Donald Tomberg; Jan Kaus; Tiiu Lukk ja Rain Tolk. Autasustatakse M. Undile pühendatud lühiproosavõistluse parimaid autoreid. Kell 15.30 saavad kõik huvilised  vaadata Voore seltsimaja saalis filmi “Sügisball”. Seminar on kõigile osalejatele tasuta. Laupäeval, 23. augustil kell 11.00 algab Sirguvere kruusaaugus Saare valla külade II spordipäev. Võisteldakse paljudel aladel nii individuaalselt kui ka võistkonniti. Oodatud on kõik Saare valla külade elanikud. Pühapäeval, 24. augustil kell 12.00-16.00 toimub Voorel Aktiviseerimiskeskuse ees (vihmase ilma korral saalis) koolilaat, kuhu on oodatud ostma-müüma-vahetama kõik need, kellel on koju kappi jäänud riideid, jalanõusid ja muud vajalikku, mis on korralikud ja mida pole raatsitud ära visata. Uusi koolitarbeid tulevad müüma Tartu Tiimari ja Saare valla kultuuri- ja spordiselts. Avatud on õpitoad ja kohvik. Lastega tegelevad Kloun, Pipi ja kratid. 

Tabivere vald

Teisipäeval, 19. augustil kell 19 algab Otslava külaplatsil “Sume suveõhtu”. Külalisesineja on Raen Väikene. 

Torma vald

Teisipäeval, 19. augustil algusega kell 13.00 toimub vallavolikogu istung.

blog comments powered by Disqus