Elukaar saab kingiks seljamasseerijad

Reedel kingib Studio Moderna Jõgeva sotsiaalkeskusele Elukaar ligikaudu sada Kosmodisk Classic seljamasseerijat.

Kosmodiski tootejuht Marian Pariis ütles, et nemad annavad oma kõikidele toodetele 30-päevase tagastusgarantii juhul, kui toode klienti  ei rahulda. Tema sõnul on aasta jooksul mõned abivahendid tagasi saadetud ja neid ei saa enam müüa, kuid need on täiesti kasutamiskõlblikud. Studio Moderna lasi oma kuludega  tagastatud seljamasseerijad puhastada ning kinkis need Jõgeva Elukaarele  12. sünnipäevaks.

Elukaare juhataja Heli Raevaldi sõnul töötab tema sugulane  Studio Modernas. Kunagi tuli neil omavahel jutuks, et Jõgeval oleks taolist abi vaja. Nii saigi Elukaar sünnipäevakingi.

 “Umbes 20-30 Kosmodiski anname ka pensionäride ühingule, mingit tasu me selle eest ei võta. Kingitusena on need saadud ja kingitusena leiavad ka omanikud,” kinnitas sotsiaalkeskuse juhataja.

“Kosmodiskil on samuti sel sügisel sünnipäev – Eesti turul on tegutsetud viis ning maailmaturgudel 15 aastat. Meil oli hea võimalus aidata Jõgeva sotsiaalkeskust nii nende kui meie endi sünnipäeva puhul. Saime teha head nii keskkonnale kui ühiskonnale. Me ei pea korras tooteid hävitama, vaid saame need anda vajajatele. Kulutused transpordile ja puhastamisele on seda igal juhul väärt,” ütles Marian Pariis.

Kosmodisk on kliiniliselt testitud abivahend seljavalude leevendamiseks ja raviks, mis ühtlasi ka soojendab ja lõdvestab pinges lihaseid.

iii

KARL SAKRITS

blog comments powered by Disqus