Eesti Post müüb Jõgevamaal kaks kinnistut

Eesti Posti nõukogu istungil 28. märtsil otsustati välja kuulutada avalik enampakkumine mitmete kinnistute võõrandamiseks, teiste hulgas ka kinnistud Jõgeval Aia 8 ning Palamusel Uus 2-2.

 

Eesti Posti jaoks ei vasta müüki minevad kinnistud enam tänapäeva logistilistele vajadustele ja nüüdisaegse postiettevõtte nõudmistele. “Postiettevõtte seisukohalt ei ole nende kinnistute kasutamine efektiivne ja oleme otsustanud kinnistud võõrandada,” ütles nõukogu esimees Meelis Atonen.

Atoneni sõnul on Eesti Post teenindus-, mitte kinnisvaraettevõte ning meil puudub soov ja vajadus ebaotstarbekaid kinnistuid arendada.

Kokku müüb postiettevõte 17 kinnistut, mille hulgas on Taevaskoja postkontor ja Maaritsa postkontor Põlvamaal, Vao postkontor Järvamaal, Porkuni postkontor Lääne-Virumaal.

Postiettevõte liigub oma teenustega sinna, kus käivad inimesed. Eesti Post plaanib investeerida 2008. aastal postkontorite kaasajastamisse ligi 27 miljonit krooni.

Kinnistute müügist on 2008. aastal plaanitud saada tulu ligemale 20 miljonit krooni. Aprillikuu jooksul avaldatakse enampakkumiste teated ajalehtedes ja Eesti Posti kodulehel.

Eesti Postil on täna üle Eesti 111 kinnistut. Ettevõtte kinnisvaraga seonduvad teemad on nõukogu otsustuspädevuses.

VOOREMAA

blog comments powered by Disqus