SISUTURUNDUS

Varjupool hasartmängudes: asjad, mida kasiinod ei taha, et inimesed teaksid

Olid ajad, kui inimene pidi end ka külma ilmaga paksult riidesse toppima ning läbi vihma ja tormide kasiinosse minema, kui selleks soov tuli. Tänapäeval on aga võimalus online kasiinot külastada igal ajal ning pea igal pool, ka oma kodus. Kui internet olemas ja natuke raha ka, siis kasiino külastamine on võimalik. 

Kuigi erinevate mängude mängimine ja vahel ka raha võitmine võib tunduda huvitav ja kaasahaarav, on hasartmängurlusel mitmeid pahupooli. Hasartmängusõltuvusest on räägitud palju ning selle eest hoiatavad ka kasiinod ise. Küll aga on online kasiinodel ka muid huvitavaid varjupooli, mis kasiinomaailma teemadel väga tihti jutuks ei pruugi tulla. 

Suuremad panused, suuremad võidud

Loomulikult on inimesed kuulnud neist vähestest mängijatest, kes on tõesti miljonites või sadades tuhandetes võite välja toonud online kasiinost. Tõsi ta on, vahel võib pea igaühel õnn naeratada. Küll aga need, kes mängivad pigem regulaarselt, pikemas perspektiivis on üsna väike tõenäosus, et maja vastu võidetakse, kuna teel sinna suure võiduni, kaotatakse enamasti päris suuri summasid.  

Paljusid kasiinomängude mängijaid vaevab hirm raha kaotuse ees. See aga paneb inimesed slotimängudes mängima neid mänge, milles on minimaalne panus võimalikult väike. Arvatakse, et nii kaotatakse vähem ja kui lõpuks tuleb võit, siis teeb see kõik tasa. Vahel võib ka nii minna, kuid enamasti tasub olla teadlik, et just neis mängudes, kus on suuremad minimaalsed panused, neis on ka võiduvõimalus suurem. Ühtlasi, enamasti selleks, et slotimängudes suurelt võita, tuleb olla kannatlik, kuna jackpoti või suure võidu tulek võib aega võtta. Ikka on erandeid, kuid enamasti võtavad need mängud aega. Selleks, et kauem mängida, on tarvis rohkem raha. 

Kõik mängud ei ole siiski samad

Kes on kasiinomängudega kokku puutunud, teab väljendit “maja eelis”. Maja eelis määrab selle, kui suur on tõenäosus, et mängija võidab mängus maja vastu. Läbi aegade on aga kujunenud arvamus, et maja võidab alati ja tasub meeles pidada, et paraku vastab see tõele. Küll aga on mänge, kus maja eelis on võrreldes mõne teise mänguga väiksem ning just seal on suurem võimalus mängijal võita. Eks ühelt poole need kasiinomängud on lihtsalt segu matemaatikast, reeglitest ja sellest, kui hästi kellelgi veab. 

Paljud mängijad eelistavad mängida slotimänge. Mängu nautimiseks ei pea ka miljonär olema, ka mõned keerutused võivad olla huvitavad. Küll aga tegelikkuses isegi kui tehakse sada keerutust järjest, on tõenäosus plussi jääda küllaltki väike. Taaskord, muidugi on erandeid ja vahel tuleb boonusmäng esimese keerutusega, mis nii viga. Siinkohal, kes soovib ise slotimänge järele proovida, siis on võimalik kasutada tasuta kasiino raha ja mängida slotimänge tasuta kasiino raha eest. Nii saab ilma oma rahaga riskimata mänge proovida ja kes soovib, võib kas või oma statistikat teha erinevate mängude ja keerutuste arvude osas. 

Küll aga enamasti on slotimängudes võiduvõimalus pigem väike, olgu siis tasuta või päris raha eest. Maja eelis on väiksem aga mängudes nagu pokker, blackjack ja bingo.

Mängida tasub rahuliku ja lõõgastununa

Online kasiinode kättesaadavus on samuti ühelt poolt ka negatiivseks osaks. Nimelt, kuna netikasiinod on niivõrd kergesti kättesaadavad, siis mängitakse igal ajal ja igal pool. Küll aga tuleb välja, et kui inimesed on ärevil, rahutud, närvilised ja hirmus, siis kuidagi ei tohiks üldse mängida. On oluline märgata, et nimetatud olekus inimesed ei tee enamasti just kõige paremaid otsuseid, eriti mis puudutab raha ja kasiinosid. Seetõttu on mõistlik mängida, kui ollakse rahulik ja lõõgastunud. 

Kasiinomängud pakuvad huvi paljudele inimestele ning kuigi need tunduvad lõbusad ja kaasahaaravad, ei tasu unustada ütlust, et maja võidab alati. Eks ikka on erandeid, aga paraku õnnemängudes ei tea keegi, kellele ja millal õnn naeratab. Kui aga on soov riskivabalt kasiinomänge mängida, võib kasutada tasuta kasiino raha ja proovida mänge tasuta. Seda võimalust pakuvad mitmed online kasiinod. Kuid ka siin tasub ettevaatlik olla, ka need tasuta kasiino raha mängud võivad tekitada sõltuvust. Hasartmängude näol on tegemist sõltuvust tekitavate mängudega ning kui mängida, siis ikka vastutustundlikult. 

Tähelepanu! Tegemist on hasartmänguga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

blog comments powered by Disqus