2004. aasta tuleb keerulisem ja raskem kui 2003

Taevatähti vaatamatagi on selge, et 2004. aasta ei tule eelmisest kergem, pigem on see raskem ja keerulisemgi. Ümbruskonnas toimuvad kaootilised muutused. Poliitiline elu on pingeline ja närviline. On oodata valitsuskriisi ja oma õiguste eest sõdimist Euroliidus.

Toiduainete ja vältimatute teenuste kallinemine, tööpuuduse suurenemine ja riigi rahalise seisu halvenemine jätkub. Paistab, et ainult palgad ei ilmuta suurenemise tendentsi. Toimumas on suured, ettearvamatute tagajärgedega muudatused panganduses, toiduainetetööstuses ja nii mõnes muuski eluvaldkonnas. Suveräänsuse säilimise küsimus jääb lahtiseks.

Poliitikas ja sotsiaalsfääris toimuv mõjutab kõiki

Vaieldamatult mõjutab kõik poliitilisel areenil ja sotsiaalsfääris toimuv otseselt meie kõigi, iga üksikisiku käekäiku. Kuid sama vaieldamatult mõjutavad meie elu ka pidevalt muutuvad planeediseisud. Meie seekordne aastaprognoos ongi suunatud rohkem selle valgustamisele, mida planeetide liikumine võib eelseisval aastal päikesemärkide lõikes igale inimesele pakkuda.

Planeetide üldseisud viitavad sellele, et eelseisval aastal tuleks pöörata suuremat tähelepanu oma isikliku elu ja koduste suhete korrastamisele. Lahutage teineteisest töö ja kodune elu ning jagage kodus üksteisele rohkem hellust ja armastust. Siis on lihtsam toime tulla ka üldiste sotsiaalsete raskustega.

Riigipoliitikasse oleme oma panuse juba teinud, euroliitumisele jah-sõna andnud. Jätkem nüüd meile lubatud kuldmunade korjamise professionaalsete poliitikute hooleks.

Hea aasta põllumeestele ja toidutööstusele

Aasta läbi Vähi märgis paiknev Saturn annab tugeva toetuse kodu kindlustamisele ja põllutööde tegemisele ning toiduainete tootmisele ja töötlemisele. Kuna nii Saturnil kui ka Vähi märgil on tugev seotus minevikuga, siis miks mitte tuletada meelde, kuidas varem oma aialapikesel kartulit, porgandit ja kapsast kasvatati ja proovida seda nüüdki teha. See oleks päris suur kokkuhoid.

Ükskõik, kas tegutsete kodus või käite tööl, soovitame ka sel aastal teil endale nähtavasse kohta Merkuuri retrograadse liikumise ajad üles märkida, et teaksite selle seisu tekitatavate segaduste vastu valmis olla.

Tähelepanekud näitavad, et selline Merkuuri liikumine ei jäta peaaegu kedagi mingil viisil mõjutamata. Nagu ikka, nii leiate nüüdki täpsema info Merkuuri retrograadse liikumise aegade ja mõju iseloomu kohta Astroloogilisest Abimehest.

Sealtsamast saate ka tõhusat täiendust käesolevale aastaprognoosile. Ning teie pereelu korrastamisele ja lihtsustamisele aitab kindlasti kaasa seekordses Abimehes paiknev noortele emadele-isadele mõeldud kirjutis nõuannetega väikelastega tegelemiseks ja nende eest hoolitsemiseks.

Seekordses aastaprognoosis tõime rohkem esile need planeediseisude mõjutused, mille maksimaalne õigesti kasutamine aitab teil eluraskustega paremini toime tulla ja vähendab tublisti pingeseisude mõjusid.

Vooremaa hakkab Pauksonite aastaprognoose tähemärkide kaupa avaldama edaspidi.

Edda ja Eduard Paukson

blog comments powered by Disqus