2004. aasta tuleb keerulisem ja raskem kui 2003

Ambur.
Amburitel on külluseplaneet Jupiter kuni septembri lõpuni töö- ja karjäärimajas. Võib-olla sellepärast ongi Amburitel sel aastal väga palju tööd ja selle tegemiseks kulub palju töötunde. Kuid töö on ka väga produktiivne ja pakub suurt loomingulist rahuldust.

Jupiter annab piisavalt jõudu ja energiat kõigega hakkama saamiseks ka siis, kui töökorralduses toimuvad suuremad muudatused või tuleb vahetada töö- või ametikohta. Alates oktoobrikuust tekib teil soodsaid enesetäiendamise võimalusi, võib-olla isegi välismaal. Tuleb ette senisest rohkem pikemaid reise ja juriidilisi asjaajamisi, mis kõik sujuvad üllatavalt kiiresti ja soodsalt.

Novembris sündinud Amburitel võib tekkida äkkmõtteid särtsakate pidude korraldamiseks kodus või nad saavad ootamatuid küllakutseid tuttavatelt. Kui teil plahvatab peas mõte oma koduses elamises midagi ringi tõsta või ümber ehitada, siis arutage see enne mõtte teoks tegemist ikka ilusti teiste pereliikmetega läbi, muidu võib näiteks juhtuda, et teie abikaasa ei leia järsku õiget magamistoa ust üles.

Jätke töö kõrvalt veidikenegi aega kodustega suhtlemiseks. Mida aktiivsemalt te perekonnaga suhtlete ning mida rohkem te lõbusust ja õdusust pereellu toote, seda ladusamalt sujuvad ka teie tööasjad. Ning hoiduge oma isiku ületähtsustamisest, see looks ainult pingeid.

Novembris sündinud Amburist lapsed võivad olla oma õpingutes veidi hajameelsed. Igavatesse õppeainetesse suhtuvad nad üsna pealiskaudselt. Seevastu neis ainetes, milles nad saavad leida rakenduse oma loomingulisele potentsiaalile, läheb kõik kenasti. Vanemad peaksid neid mõtete koondamisel aitama.

Detsembris sündinud Amburid peaksid võimalikesse kinnisvaratehingutesse suhtuma veidi tõsisemalt ja läbimõeldumalt. Hea jurist oleks teile suureks abiks, kuid mitte mingil juhul Amburist jurist. Mitmeid probleeme võib aasta jooksul esile kerkida seoses ühisvara, maksuasjade või pärandusega.

Kaljukits.
Kaljukitsedel peaks 2004. aastal kõik päris ladusalt sujuma. Nad on senisest tunduvalt enesekindlamad ja uuele avatumad. Paljudel Kaljukitsedel tekib soov või ka vajadus omandada kõrgharidus või vähemalt midagi juurde õppida.

Kui mitte varem, siis aasta viimastel kuudel võib tulla soodsaid võimalusi ametialase või ühiskondliku positsiooni tõstmiseks. Võib-olla vahetate töökoha niisuguse vastu, mis teid senisest palju rohkem rahuldab. Eriti soodsaid võimalusi edasiliikumiseks pakuvad lõpukuude planeediseisud teile siis, kui tegelete meditsiini, juura, poliitika, spordi või meelelahutusäriga.

Detsembris sündinud Kaljukitsed käituvad ja suhtlevad väga vabalt. See aasta toob teile kohtumisi ja tutvumisi huvitavate inimestega, ootamatuid sündmusi ja üllatuslikke olukordi. Detsembri Kaljukitsed peaksid rahaasjades olema hästi punktuaalsed. Kui vähegi võimalik, siis tuleks hoiduda laenude võtmisest ja raha välja laenamisest. Vajadusel pöörduge mõne juristi poole, kes aitab teil korrektse laenulepingu koostada. Mõistlik oleks kindlustada oma vara, sest sel aastal on teil varguste oht harilikust suurem.

Jaanuaris sündinud Kaljukitsed võivad sel aastal mingil moel kokku puutuda mõne kinnise asutusega. Kui olete poliitik või töötate haiglas, vanglas, kaitseväes, hooldekodus, aidsiennetuskeskuses või mõnes muus sellelaadses institutsioonis, siis teete oma tööd väga põhjalikult.

Veevalaja.
Veevalajale võib eelseisev aasta osutuda küllalt keeruliseks. Väga võimalik, et tal tuleb hakata tegelema ühisomandit ja kinnisvara või maksu- ja pärandusasju puudutavate probleemidega. Tõenäoliselt lahenevad need probleemid teie jaoks soodsalt, kuid te vajate juriidilistes küsimustes kompetentse nõuandja abi. Oktoobris või pisut hiljem võib tekkida vajadus teadmiste omandamiseks või põhjalikuks täiendamiseks mingil teile uuel alal. Et Veevalajal on küll palju tuttavaid, kuid vähe tõelisi sõpru, siis võib tal ka soodsate planeediseisude korral tekkida tõsiseid raskusi asjaliku nõuandja leidmisega.

Veebruaris sündinud Veevalaja leiab sellise nõuandja siiski kergemini. Selleks võib osutuda ka keegi just õigel ajal tema ellu ilmuv uus inimene, kellest saab üks tema väheseid tõelisi sõpru ja kes jääbki teda pikaks ajaks suunama mitmesugustes küsimustes.

Jaanuaris sündinud Veevalajad võivad jätta mulje, otsekui oleksid nad talveunne suikumas. Nende muidu nii loogiline mõtlemine on äkitselt kuidagi tuhmimaks ja tuimemaks jäänud. Nad kipuvad unistama ja mälestuspiltidesse sukelduma ning nende mõtted rändavad sageli ebareaalsuse radu. Rahaga ümberkäimisel on ta impulsiivne ja mõtlematu. Äkktuju mõjul võib ta viimase sendi käest anda. Nii et võtke ennast kokku ja püüdke oma mõtlemisaparaat õigele re˛iimile välja timmida.

Kalad.
Selle aasta planeediseisud annavad Kaladele suured võimalused ja ehk isegi kohustuse partnerlussuhete korrastamiseks. Aega on selleks kuni oktoobrikuuni. Olete aktiivne ja hea suhtleja. Teie naiselik võlu on sel aastal märgatavalt suurem. Ka mehena olete tavapärasest tunduvalt sarmikam. Kõik see aitab tõhusalt kaasa mistahes partnerluses tekkinud pingete maandamisele. Kui mõni partnerlus on ennast ammendanud, oskate selle valutult ja rahumeelselt lõpetada. Ka uute tööalaste või isiklike partnerlussuhete loomisel ei teki peaaegu mingeid raskusi.

Kaladele võib see aasta tuua päris suuri muudatusi mistahes eluvaldkonnas. Tervis peaks olema korras, kui mitte arvestada võimalikke Kaladele nii tavapäraseid jalatraumasid.

EDDA JA EDUARD PAUKSON

blog comments powered by Disqus