2004. aasta tuleb keerulisem ja raskem kui 2003

KAKSIKUD.
Nagu mitut teist märki, nii ootab ka Kaksikuid ees varasemaist tunduvalt rahulikum ja eesmärkide saavutamist toetavate planeediseisudega aasta. Muidu nii ülikiire mõttetegevusega Kaksikud on nüüd tuure veidi maha võtnud. Üsna tõenäoline, et maikuus sündinud Kaksikud viibivad suurema osa ajast unistava meeleolu kütkes. Väga võimalik, et võrratult rohkem kui igasugune suhtlemine paelub neid kontakt kunstiloomingu ja kõige muu ilusaga. Kõigile teistele Kaksikutele tuleb juunikuu esimesel poolel elu sisse ning siis on neil paar-kolm nädalat täis suurt tegutsemist, ringisõitmist, külaskäimisi ja võib-olla millegi uue alustamist mis tahes eluvaldkonnas.

Romantiliste suhete aktiivsuse kõrgpunkt on Kaksikutel aprilli algusest kuni 7. augustini. See on meeldivate kohtumiste, vastassoo seltsis nauditavate hetkede veetmise, leppimiste, laste ja lastelastega tegelemise ja vahest ka iseendale mõne ilusa, ammu ihaldatud asja soetamise aeg.

21. märtsi ja 7. mai vahel on Kaksikud küllalt aktiivsed ning seejuures impulsiivsed ja tormakad. Nad peaksid jälgima, et mõtlematute ütlemistega mõnda suhet ära ei rikuks. Ei teeks paha ka suurem ettevaatlikkus terariistade ja mehhanismide käsitsemisel ning autojuhtimisel. Vaidlemisest tuleks hoiduda või kui see ei osutu võimalikuks, siis teha seda hästi läbimõeldult.

Kodune elu peaks kõigil Kaksikutel 2004. aastal olema lausa suurepärane. Suhted pereliikmete ja vanematega on laitmatud. Kodu tundub maailma kõige turvalisema paigana, kus nad saavad suure rahulduse üksteise abistamisest ning ühisest tegutsemisest elamise korrastamisel, iluaia kujundamisel ja kõigest muust kodu eest hoolitsemisega seotust. Ent ülearune ja läbimõtlematu kodu peale raha kulutamine võib osutuda ohtlikuks. Mõistlikum oleks võimalikult palju teha ise, oma kätega.

Juunis sündinud Kaksikute puhul on oht, et nad võivad käituda oma töö- või abielupartneriga egotsentriliselt, nõuda valimatute sõnadega oma tahtmiste täitmist ning arvata, et neil on kõiges ja kõigeks õigus. Kui nad ennast kontrolli alla ei võta ning kompromissidele minekust keelduvad, siis ei maksa imestada, kui mõni partnerlus neil puruneb. Juunis sündinutel võib tulla rahalisi raskusi. Nad peaksid ennast ette valmistama võimalikule vähemaga läbiajamise vajaduse tekkimisele. Soovitav oleks kohe aasta alguses hakata tasapisi raha tallele panema. Hoiduda tuleks riskantsetest investeeringutest.

Mais sündinud Kaksikuid võivad aasta jooksul tabada mingid töö ja karjääriga seotud ootamatused. Sellistel juhtudel tuleks võtta endale pisut aega ja tekkinud olukord kainelt läbi analüüsida. Küllap siis leitakse ka kõige mõistlikum tegutsemismoodus. Negatiivsena tunduvasse olukorda sattunult ei tohiks mitte mingil juhul ägedaks minna ja mässama hakata, see võib maksma minna töökoha. Ka hoogsa kannapöörde tegemine ja enda järel ukse kinnipaugutamine poleks õige tegu. Ei ole kaugeltki välistatud, et nii mõnigi ootamatu tööalane muutus avab hoopiski uued perspektiivid ja võimalused. Ettenägematu töökoha kaotuski võib lõppkokkuvõttes osutuda kasulikuks.

Alates oktoobrist võib Kaksikutel tekkida suur soov aktiivselt ringi liikuda, reisida, suhelda vastassooga, tegeleda lastega, käia teatris ja kontsertidel, korraldada seltskondlikke koosviibimisi, võtta käsile mõni meelistegevus. Nii et aasta lõpukuud mööduvad neil vist päris lõbusalt. Kui mõnel neist on tekkinud oma teismelise lapsega tõsisemaid probleeme, siis on see väga hea aeg nende lahendamiseks ja suhete normaliseerimiseks.

Üldkokkuvõttes on eelseisev aasta Kaksikutele igati edukas. Hea on see, et üle hulga aja saab nende aju ometi natuke puhata. Ka liigutuste pealt hoiavad nad päris suure hulga energiat kokku.

VÄHK.
Vähkidele annavad planeedid kohe aasta alguses märku, et neil on aeg oma urust, kus nad on ennast juba pikka aega teiste eest peitnud, välja pugeda. Tundub, et nad polegi selle vastu, see isegi meeldib neile. Ja kasuks tuleb see neile vähimagi kahtluseta.

Kuni oktoobrini on suurem jagu Vähke suured suhtlejad, sõidavad palju ringi ja on harilikust rohkem seotud arvutitööga. Nii mõnegi, eriti noorema Vähi peas plahvatab mõte, et tuleks selgeks õppida mõni võõrkeel. Paljudel võivad mõtted üldse pöörduda teadmiste täiendamise vajalikkusele mingis valdkonnas. Igasugune kommunikatsioon on tihe, elutempo kiire, energiat aktiivseks tegutsemiseks piisavalt. Vähist lastel läheb koolis kõik laitmatult.

14. jaanuarist kuni 13. märtsini Vähi vastasmärgis Kaljukitses liikuv Merkuur suurendab Vähkide kohusetunnet. Kuid romantiliste suhete osas sisendab see seis mõtte, et enda nendele killustamine on tühipaljas ajaraiskamine. Väga vale mõte. Andke oma romantilistele tunnetele vaba voli, leidke aega kallima, abikaasa ja teiste pereliikmete jaoks. Ärge hoiduge kõrvale oma lähedaste murede ärakuulamisest ja neile nõu andmisest. Kui te unustate, et peale töösuhete eksisteerivad ka muusugused suhted, siis te unustate ka tunnete olemasolu. Tunnete nappimine aga jahutab teie romantilised suhted nii maha, et nende uuesti ülessoojendamine osutub jahtunud supi tuliseks ajamisest tublisti keerulisemaks.

3. veebruari ja 12. mai vahelisel perioodil on Vähid arvatavasti väga aktiivsed töötegijad. Neil on hulgaliselt häid ideid ning nende töösaavutused võivad olla väga suured. Kuid nad ei tohi muutuda isekeskseks. Tuleb püüda olla diplomaatilisem ja osata minna mõistlikele kompromissidele. Eriti peaksid seda silmas pidama Vähist poliitikud ja riigiasutustes töötajad.

Alates septembri lõpust hakkavad Vähid pöörama suuremat tähelepanu kodule. Võimalikud variandid on remondi alustamine, sisustuse uuendamine, interjööri ümberkujundamine või midagi muud sellelaadset. Välistatud ei ole elukohavahetus. Suhtlemine vanematega elavneb.

Juunis sündinud Vähkidele võib see aasta tuua palju üllatusi. Hoolimata sellest, missuguses eluvaldkonnas need tulevad, muudavad nad nende elu huvitavamaks ja värvikamaks ning teevad neid senisest vabamaks ja iseseisvamaks. Juunikuu Vähid peavad sel aastal olema rohkem ettevaatlikud kinnisvaratehingutes ning ühisvara ja pärandusasjadega seotud asjaajamistes. Soovitav oleks kasutada kogenud juristi abi.

Juulis sündinud Vähkidel võib äkki tunda anda mõni tervisehäire. Arvatavasti ei ole see midagi tõsist ning nad on võimelised tahtejõu abil sellest ise jagu saama. Kuid põgus arstlik kontroll ei teeks siiski halba, eriti kui see ennast ilmutab selja, puusade või mao piirkonnas.

Üldplaanis on 2004. aasta kõigile Vähkidele päris edukas. Ei tohi muidugi unustada, et edu suurus sõltub otseselt sellest, kui hästi või halvasti osatakse ennast planeetide kosmiliste rütmidega ühte häälde panna.

EDDA JA EDUARD PAUKSON

blog comments powered by Disqus