Kui tihti sõidate rongiga ja kas piletihinna tõus teid isiklikult puudutab?

Enno Saariste, talunik:

Raadiost ja lehest kuulsin, et hinnad tõusevad. Mina ise pole juba mitukümmend aastat rongiga sõitnud. Vist kakskümmend aastat on küll täis. Pole vaja olnud. Mind hinnatõus seega ei puuduta. Tegelikult võiks rong ikkagi odavam olla kui buss. Bussis on suvel palav ja lämbe, rongis on vähemalt ruumi.

Hele-Mall Lüütsepp, pensionär:

Sõidan üsna tihti rongiga. Nii umbkaudu neli korda kuus. Otsad on kas Tallinn- Tartu või Jõgeva-Tartu. Kuna mina olen pensionär, siis see väga ei mõjuta. Mul on sooduspilet ja ka peale hinnatõusu on see soodsam kui buss.

Marko Nõmmik, õpilane:

Sõidan hästi tihti rongiga. Peaaegu iga päev sõidan teise linna. Kuskilt kuulsin jah, et hind tõusis. Mind see eriti ei mõjuta. Rongiga sõidan ikka edasi.

Olev Rekk, pensionär:

Ma pole mitukümmend aastat rongiga sõitnud. Sõidan ainult autoga. Kui ma kuulsin raadiost, et hind tõusis, siis sellega ma eriti rahul polnud. Lausa 20% oli vist hinnatõus. Tegelikult mul pole kavatsust ja vajadustki rongiga sõita. Sõidan kas auto või kodu lähedalt mineva bussiga.

Kalle Saar, õpilane:

Piletihinna tõusust ei tea ma midagi ja see ei huvita mind ka. Ei sõida rongiga eriti. Pigem liigun rolleriga. Vahel harva ikka rongiga ka. Nii kord kuus. Tartu-Tallinna rongiga enamasti. Jänest ei viitsi sõita. Hinnatõus ei mõjuta mind absoluutselt

Merik Juret?ko, töötu:

 Kuulsin jah, et hind tõusis. See julmalt mõjutab. Käin pidevalt Tartus. Kui on jälle Tartusse minek, siis ilmselt enam ei sõida rongiga. Edaspidi lähen autostopiga, see tähendab häälega. Tavaliselt käin Tartus neli või viis korda kuus. Vahel olen kuni kümme korda käinud.

BERIT-BÄRBEL REBANE

blog comments powered by Disqus