Põltsamaa Felix avab huvilistele uksed

Käimasoleval toidukuul, täpsemalt 9.-13. oktoobrini, saab teoks üleriigiline avatud uste päev Eesti toidutööstustes. Teiste toiduainetetööstuste seas avab oma uksed huvilistele ka Põltsamaa Felix.

Põltsamaa Felixi turundusdirektori Marek Viiloli sõnul on juba mitu huviliste seltskonda Felixile endast teada andnud ja need inimesed on jaotatud rühmadesse. Praegu on Felixi toidutootmise külastamiseks igati sobiv hetk, sest on käimas kõrvitsa- ja mahlategu, mistõttu on Felixi külastajatel võimalik tutvuda ka Baltimaade uusima mahlatehasega. Neil, kes varem Põltsamaale pole sattunud või seal küllaltlt ringi pole saanud vaadata, avaneb suurepärane võimalus külastada ka veinikeldrit lossihoovis, kus kohalikke veine lubatakse degusteerida. On võimalus saada ülevaade veinitootmise ajaloost. Vein on üks selle ettevõtte kõige pikema traditsiooniga toodetest. Lisaks veinidele degusteeritakse ka mahlasid, smuutisid ja kastmeid, ehkki kastmeid enam Põltsamaal ei valmistata. Külalistele tutvustab ettevõtet lähemalt kauaaegne töötaja ja personalijuht Helgi Žukovitš.

Põltsamaa Felixi toidu- ja veinitootmisega on võimalik tutvuda 10. ja 11. oktoobril kell 10-11.30, 13.-14.30 ja 15-16.30. Kohtade arv on piiratud ja kõigil huvilistel palutakse endast ette teada anda. Marek Viiloli sõnul külastas aasta tagasi Põltsamaa Felixi tootmist huvilisi üle kogu Eesti ning ta loodab, et nii saab see ka tänavu olema.

TOOMAS REINPÕLD

blog comments powered by Disqus