Põltsamaa Felix toob turule kaks uut kurgihoidist

Eesti juhtiv toiduainete ja hoidiste valmistaja Põltsamaa Felix toob septembri alguses Eesti poelettidele uued kurgihoidised – kurgi-sibulasalati ning õhukese viilukurgi, teatas ettevõte.

“Põltsamaa kurgi-sibulasalat ühendab eestlaste kaks teada-tuntud lemmikut: marineeritud kurgi ja marineeritud sibula. Salat sobib hästi lisandiks prae kõrvale ja võileibadele, suvehooajal šašlõki, grill-liha ja vorstikeste juurde, värske kartuli kõrvale või niisama söömiseks. Talvel annab krõmps kurk ja sibul ning aromaatne till värskust ja maitset tummistele ahjupraadidele,” kirjeldas uut toodet Põltsamaa Felixi turundusdirektor Marek Viilol.

Teine uus hoidis, Põltsamaa õhuke viilukurk, on ainulaadne toode Eesti turul. “Eriti õhukeste viilude portsjonit on hea ja mugav suuremale pinnale kihina laotada. Toode sobib suurepäraselt võileibadele ja baguette’idele ning hamburgerite vahele, aga ka salatiks prae kõrvale,” lisas Viilol.

Mõlemad uued tooted on valmistatud Põltsamaal. Tooted ei sisalda säilitusaineid ega kunstlikke maitse- ja lõhnaaineid ning on lihtsalt avatava kaanega. Poodides on uued kurgihoidised saadaval alates septembrist.

Põltsamaa Felix valmistas sellel hooajal 2200 tonni kurke ning hooajaliseks tootmiseks palkas ettevõte 185 lisatöötajat. Üle poole kurgivarust, 1200 tonni, tuli Eesti põldudelt Põltsamaa Felixi pikaajalistelt Viljandi-, Pärnu-, Rapla-, Võru- ja Virumaa partneritelt, kellele ettevõte varakevadel vajalikus koguses kurgiseemneid jagas.

Põltsamaa Felix sõlmib oma pikaajalistest koostööpartneritest talunikega lepingud ja annab neile kasvatamiseks spetsiaalse sordi kurgiseemneid iga aasta kevadel – nii tagatakse tootmise jaoks vajalik ja piisav kogus parimaid kodumaiseid kurke.

Põltsamaa Felix on kõige laiema toiduainete valikuga juhtiv toiduainetetootja Eestis, tootes ja turustades ligi 350 toodet neljateistkümne erineva kaubamärgi all.

Vooremaa