Koostöökoda ja JAEK otsivad Jõgevamaa esindustoitu

Jõgevamaa Koostöökoda ning Jõgevamaa Arendus- ja  Ettevõtluskeskus ja (JAEK) otsivad maakonna esindustoitu, mida messidel pakkuda. 2016. aasta algab turismimessidega, kus Jõgevamaa lihtsalt peab esindatud olema. Ja messil on parim jääda silma just meie maakonnale iseloomuliku toiduga.  Jõgevamaa Koostöökoja tegevjuhi Aive Tamme sõnul kutsub koostöökoda kõiki toiduga tegelevaid ettevõtjaid kaasa mõtlema, millist maakonda tutvustavat  toitu või toiduainet messidel huvilistele pakkuda.

Toit peab olema valmistatud maakonnas kasvanud ja toodetud toormest, arvesse tuleb võtta kohalikku eripära. Toitu peab saama pakkuda messidel ja rahvarohketes kohtades, see peab olema maitsev  ja nõutav on, et see oleks ka toitlustusettevõtte  menüüs. Välja valitakse üks kuni kolm toodet ning ettevõtte esindaja võetakse messile kaasa. Lisaks pakutakse osalejaile  võimalust võtta tasuta osa koolitustsüklist. Ankeete ja fotosid  oodatakse koostöökotta hiljemalt 30. oktoobriks.

HELVE LAASIK

blog comments powered by Disqus