Jõgeval pakutakse Aasia toitu

Neljapäeval avati Jõgeva kesklinnas Kesk-Eesti ärikeskuse kõrvalmajas Aasia kiirtoidurestoran Kashmir.

Pakistani päritolu omanik Ali Shuajaat otsustas Jõgeval ettevõtlusega tegeleda siinset hubast elukeskkonda ja sõbralike ning väärika käitumiskultuuriga elanikke silmas pidades.

Alates 1996. aastast Eestis elav Ali Shuajaat rentis Jõgeval hoone toitlustusettevõtte rajamiseks. “Jõgeva on kaunis linn, sümpaatsete inimestega,” märkis ta.

Kiirtoidurestorani rajamiseks algasid ettevalmistused suvel. “Intensiivsemaid töid tehti paar nädalat enne avamist,” rääkis juhataja Merje Pint.

“Meil on aasia köök, pakume hiina, india ja pakistani toite. Menüüs on mitmekülgses valikus kana ja kalaroogasid, näiteks punane kala, riisi ja nuudlitega, samuti krevetid ja muud mereannid, aga ka veise-, sea- ja lambaliha. Pakume rohkem ja vähem vürtsikamaid kastmeid,” rääkis ta.

“Esimesel päeval oli rohkesti külastajaid ja sageli väike järjekord. Kõige rohkem telliti kanaroogi,” ütles Pint.

Juhataja sõnul on kiirtoidurestoranis Kashmir 23 kohta. “Töötajaid on kaheksa. Mõned neist pärinevad ka eksootilistest maadest, kokk näiteks Nepaalist.”

Aasia kiirtoidurestorani on võimalik reserveerida ka koosviibimisteks.

“Tulevikus hakkame kliente toitlustama ka ülemisel korrusel, kus hakkame pakkuma ka muusikalist meelelahutust,” märkis Ali Shuajaat.

JAAN LUKAS

blog comments powered by Disqus